Utgångspris: 

Beskrivning av Lägenhet Smålandsgatan 2

  • Antal rum: 4
  • Storlek: 105 m²
  • Byggår: 2022

Välkommen till denna underbara bostad som erbjuder allt du kan önska dig för ett modernt och bekvämt liv. Denna lägenhet är inte bara rymlig och välplanerad, den är också fräsch och inbjudande som får dig att känna dig som hemma så fort du kliver över tröskeln.

Köket är en riktig pärla med sina ljusa färger och moderna inredning. Här finns generösa arbetsytor som gör matlagningen till ett rent nöje. De smakfulla detaljerna och högkvalitativa vitvarorna gör köket till hemmets hjärta, perfekt för både vardagsmatlagning och festliga middagar.
Vardagsrummet är stort och luftigt med gott om plats för större möblemang. Oavsett om du vill koppla av med en bok, titta på en film med familjen eller ha vänner över på en trevlig kväll, så är detta rum idealiskt. De stora fönstren släpper in rikligt med dagsljus och skapar en ljus och trivsam miljö.
Den härliga uteplatsen är som ett extra rum där du kan njuta av soliga dagar och ljumma kvällar. Här finns plats för både sittgrupp och växter, vilket gör det till en perfekt plats för avkoppling och umgänge!

Sovrummen är välplanerade och erbjuder lugn och ro för en god natts sömn. De är rymliga och har smarta förvaringslösningar, vilket ger en harmonisk och organiserad känsla. Här kan du skapa din egen oas för vila och återhämtning.
Badrummen är lika välplanerade som resten av bostaden, med moderna materialval och praktiska lösningar. Här kan du starta dagen med en uppfriskande dusch eller koppla av med ett skönt bad efter en lång dag.

Denna bostad är perfekt för dig som söker en fräsch och modern lägenhet med gott om utrymme och smarta lösningar. Här kan du flytta in och börja njuta direkt, utan att behöva tänka på renoveringar eller uppdateringar.

Kontakta mig idag för att boka en visning och uppleva denna pärla på plats. Välkommen hem!

Innan visning, förbered dig gärna genom att:

* Åka förbi området, bekanta dig och läsa på om objektet.
* Låt oss hjälpa dig att ordna ett objektspecifikt lånelöfte genom någon av våra samarbetspartners. Vi har lokala/oberoende samarbeten med alla banker.
* Äger du ditt nuvarande boende? Boka in en kostnadsfri värdering av din bostad redan idag för att skapa en trygg process.

Karta för Smålandsgatan 2

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-4rum-oster-varnamo-kommun-smalandsgatan-2-21353864

Avstånd till vatten: 600

  • Värnamo kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 33132