Utgångspris: 3 595 000 kr

Beskrivning av Villa Slottsvägen 7

  • Antal rum: 6
  • Storlek: 138 m²
  • Byggår: 1968

Välkommen till denna charmiga familjeoas i ett populärt och barnvänligt område! Med fyra rymliga sovrum erbjuder detta hem gott om utrymme för hela familjen. Bevarade originaldetaljer som kristalldörrknoppar, massiv trädörr och vackra fönster ger karaktär åt huset. Nära till skolor och lekplatser är det perfekt för familjer som söker bekvämlighet och gemenskap.

Det rymliga vardagsrummet inbjuder till avkoppling och sociala tillställningar, medan det inbjudande köket och den stora altanen erbjuder möjligheter för familjemiddagar och lek utomhus. Den mysiga uteplatsen under tak med öppen spis bjuder in till sköna kvällar året runt.

Med ett praktiskt fristående garage för förvaring och en underbar trädgård att utforska, erbjuder detta hem allt för en lycklig familj. Skapa minnen och njut av det bästa som livet har att erbjuda här. Välkommen hem till ett liv fyllt av komfort och glädje!

Förbered dig gärna genom att:

– Åka förbi området, bekanta dig och läsa på om objektet.
– Låta oss hjälpa dig att ordna ett objektspecifikt lånelöfte genom någon av våra samarbetspartners. Vi har lokala/oberoende samarbeten med alla banker.
– Äger du ditt nuvarande boende? Boka in en kostnadsfri värdering av er bostad redan idag för att skapa en trygg process.

Välkommen att kontakta mig Sofia Bjurelid:
Tel: 070-865 09 73
Mail: [email protected]

Karta för Slottsvägen 7

https://www.hemnet.se/bostad/villa-6rum-trelleborg-varnamo-kommun-slottsvagen-7-21324347

Avstånd till vatten: 750

  • Värnamo kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 33151