Utgångspris: 1 595 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Slottsgatan 41A

  • Antal rum: 1
  • Storlek: 33 m²
  • Byggår: 2017

Prissänkt! Juridisk person tillåts!
Lyxig student-/ övernattningslägenhet eller för dig som flyttar hemifrån! Belägen på våning 3 av 5 där exklusiva material, stor balkong, yteffektiv planlösning utmärker sig. – Perfekt investering för dig som söker ett smart och trendigt boende. Nytt och fräscht är ledorden i detta arkitektritade hus där byggherren lagt vikt vid detaljer som både syns och märks.
– Unikt på Citynära adress i Jönköping med närhet till Högskolan/Jönköpings University (JU).

Interiört finner du ett fullutrustat kök med diskmaskin och micro. För att inte tala om din egen tvättsektion med kombinerad tvättmaskin och torktumlare i det helkaklade badrummet. Här finner du den större bostadens fördelar fördelat på den mindre ytan. Hallen är öppen och inbjudande och bjuder fina avhängningsmöjligheter för dina gäster och här välkomnas du av ljuset från fönster i öst.
Allrummet är enkelt möblerbart för flera sektioner och avskärmning för sovalkoven når du längst in lite mer privat och som försluts bakom takhängda gardiner i skena. Här är det flexibelt att dölja sovalkoven på ett effektivt sätt.
Extra lyxigt med stor balkong belägen mot gårdsmiljö och här är det långt till grannarna. Njut av skönt balkonghäng eller ta klivet ut i morgonrocken för att starta dagen på bästa sätt med en rykande kopp kaffe.

Ett vindsförråd finns tillhörande bostadsrätten ett våningsplan upp från lägenheten möjliggör att enkelt stuva undan sådant du inte önskar tillgång till lika ofta. Compact living på attraktivt läge!

Brf Studio 50 är en förening med alla önskvärda mervärden för dig som boende. Bredband 100/100 via fiber och ett grundutbud tv-kanaler ingår i månadsavgiften. Parkering på gården ansöks om via separat kö och möjlighet till boendeparkering i kvarteret finns möjlighet att söka. Mer centralt än i Brf Studio 50 går knappt att bo! Jönköping Öster som område innebär några minuters cykeltur till fina promenadstråk, City och Jönköping University(JU). Endast några minuters gångväg till Vätterstranden, matbutiker, uteliv, kommunikationer och allt City har att erbjuda!

Varmt välkommen till Slottsgatan 41A, Jönköping Öster! Visning sker efter bokning till ansvarig mäklare.


Förbered dig gärna genom att:

– Åka förbi området, bekanta dig och läsa på om objektet.
– Låta oss hjälpa dig att ordna ett objektspecifikt lånelöfte genom någon av våra samarbetspartners. Vi har lokala/oberoende samarbeten med alla banker.
– Äger du ditt nuvarande boende? Boka in en kostnadsfri värdering av din bostad redan idag för att skapa en trygg process.

Karta för Slottsgatan 41A

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-1rum-jonkoping-oster-jonkopings-kommun-slottsgatan-41a-21231095

Avstånd till vatten: 200

  • Jönköpings kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 55322