Utgångspris: 1 650 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Slottsgatan 41 A

  • Antal rum: 1
  • Storlek: 34 m²
  • Byggår: 2017

Lyxig lägenhet med möjlig inflytt från 1/8-2023! JURIDISK PERSON – OK! Perfekt investering som förstagångsköpare, student eller för dig som pendlar och söker en övernattningslägenhet utöver det vanliga på central adress!
Högt upp i huset, exklusiva material, stor balkong mot innergården, yteffektiv planlösning och ett av husets bästa lägen! – Perfekt för studenten, som investering eller för dig som söker ett smart och trendigt boende. Nytt och fräscht är ledorden i detta arkitektritade hus där byggherren lagt vikt vid detaljer som både syns och märks. – Unikt på citynära adress i Jönköping med närhet till Högskolan/Jönköpings University (JU).

Interiört ett exklusivt fullutrustat kök med diskmaskin och micro. För att inte tala om din egen tvättsektion med kombinerad tvättmaskin och torktumlare i det helkaklade badrummet. Här finner du den större bostadens fördelar fördelat på den mindre ytan. Hallen är öppen och inbjudande och bjuder fina avhängningsmöjligheter för dina gäster. Allrummet är enkelt möblerbart för flera sektioner och avskärmning för sovalkoven når du längst in lite mer privat.
Extra lyxigt med stor balkong belägen mot innergården. Njut av skönt balkonghäng eller ta klivet ut i morgonrocken för att starta dagen med en rykande kopp kaffe. Här är det enkelt att trivas.

Ett vindsförråd finns tillhörande bostadsrätten och möjliggör att enkelt stuva undan sådant du inte önskar tillgång till lika ofta. Compact living på attraktivt läge!

Brf Studio 50 är en förening med alla önskvärda mervärden för dig som boende. Bredband 100/100 via fiber och ett grundutbud tv-kanaler ingår i månadsavgiften. Parkering på gården ansöks om via separat kö och möjlighet till boendeparkering i kvarteret finns möjlighet att söka.

Mer centralt än i Brf Studio 50 går knappt att bo! Jönköping Öster som område innebär några minuters cykeltur till fina promenadstråk, City och Jönköping University(JU). Endast några minuters gångväg till Vätterstranden, matbutiker, uteliv, kommunikationer och allt City har att erbjuda!

Varmt välkommen till Slottsgatan 41A, Jönköping Öster! Visning sker efter bokning till ansvarig mäklare.

Karta för Slottsgatan 41 A

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-1rum-jonkoping-oster-jonkopings-kommun-slottsgatan-41-a-18940220

Avstånd till vatten: 200

  • Jönköpings kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 55322