Utgångspris: 795 000 kr

Beskrivning av Villa Slitshult 188

  • Antal rum: 5
  • Storlek: 180 m²
  • Byggår: 1909

Välkommen till charmiga Slitshult mellan Gullringen och Södra Vi, här råder lugnet för den som söker ny bostad i lantlig idyll. I pittoreska Slitshult, omfamnar denna 180 kvm stora villa dig med mycket generösa ytor samt optimal planlösning, perfekta för familjelivet eller härligt sommarnöje för den stora familjen. Med kort avstånd finner du matbutik i Gullringen och större serviceutbud i Vimmerby.

Med sin putsade fasad kräver huset minimalt underhåll och plåttaket säkerställer hållbarhet i många år framöver. Vid första steget in möts du av en rymlig hall som leder vidare till det renoverade köket från IKEA. Här finner du gott om förvaringsutrymme och plats för ett stort matbord, perfekt för familjemiddagar och sociala tillställningar.

I anslutning till köket ligger det inbjudande vardagsrummet, en plats för avkoppling och gemenskap med nära och kära. Bostaden rymmer fyra generösa sovrum, alla med gott om ljusinsläpp och utrymme för både vila och lek. De två helkaklade badrummen är moderna och fräscha, ett av dem med både dusch och badkar för extra komfort.

Utsidan bjuder på rymlig altan med plats till både utemöbler och grill. Trädgårdstomten har en underbar utsikt över det omgivande landskapet och bjuder in till sommarens lekar och spel. Här finns också en rymlig uppfart med plats för flera bilar samt ett praktiskt förråd.
Slitshult 188 är ett hem att trivas i, med stilla omgivningar och underbart landskap. Det mesta av renoveringen är redan utförd, vilket gör att du kan flytta in och börja njuta av ditt nya hem direkt. Slithults ligger med 20 minuters bilväg till Vimmerby med gott serviceutbud.

Varmt välkomna att uppleva denna pärla i lantlig miljö – ett praktiskt och mysigt boende för hela familjen.

Karta för Slitshult 188

https://www.hemnet.se/bostad/villa-5rum-slitshult-vimmerby-kommun-slitshult-188-21344046

Avstånd till vatten: 1600

  • Vimmerby kommun
  • Kalmar län
  • Postkod: 59872