Utgångspris: 1 475 000 kr

Beskrivning av Villa Slättsjövägen 1

  • Antal rum: 6
  • Storlek: 155 m²
  • Byggår: 1954

Välkommen till Slättsjövägen 1 i Vrigstad, en gedigen tegelvilla från 1950-talet som erbjuder rymliga ytor och en genomtänkt planlösning. Här finns allt man kan önska sig för ett bekvämt boende, inklusive bergvärme och ett dubbelgarage. Badrummet är renoverat med kakel och klinkers 2008 och köket är gjort i samma tid.

På entréplanet möts du av en hall med golvvärme som sträcker sig vidare till ett luftigt kök. Här finns gott om plats för matlagning och umgänge. Köket är öppet mot matrummet som har ett vackert parkettgolv och som leder vidare till ett vardagsrum i vinkel med skjutdörrar och med öppen spis.

Från matrummet når du ett inglasat uterum som bjuder på eftermiddags- och kvällssol, perfekt för sköna stunder från vår till höst.

På övre plan finns utöver en möblerbar hall tre sovrum, alla med stor sidogarderob. Ett av rummen har heltäckningsmatta, utöver det är det charmigt trägolv. Här finns också en WC med handfat.

Villan har en rymlig källare med många användbara utrymmen, inklusive snickarum, matkällare, tvättstuga, förråd och pannrum som också kan nyttjas som förvaring och groventré. Dubbelgaraget har två portar och nås via kortsidan på huset.

Denna villa på Slättsjövägen 1 är perfekt för dig som söker ett välskött och rymligt hem i ett attraktivt område mitt emot skolan. Här bor du i Vrigstads centrumkärna med närhet även till marbutik, värdshus, kyrka och badplats. Välkommen på visning!

Karta för Slättsjövägen 1

https://www.hemnet.se/bostad/villa-6rum-vrigstad-savsjo-kommun-slattsjovagen-1-21336678

Avstånd till vatten: 550

  • Sävsjö kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 57697