Utgångspris: 4 500 000 kr

Beskrivning av Villa Slätthultet 5

  • Antal rum: 4
  • Storlek: 130 m²
  • Byggår: 1900

Drömmer du om ett liv på landet men ändå nära stan? Välkommen till denna charmiga gård strax utanför Skillingaryd! Mangårdsbyggnaden och alla tillhörande byggnader genomgick en nybyggnation/totalrenovering 2009 och erbjuder modern komfort med bevarad charm. Entréplan har vattenburen golvvärme, vilket garanterar en behaglig temperatur året runt. Den ljusa och rymliga interiören och vardagsrummet med öppet upp till nock leder vidare ut till ett inglasat uterum i västerläge – perfekt för att njuta av kvällssolen och avkopplande stunder med familj och vänner.

För hästentusiaster finns ett stall med tre boxplatser och en paddock, vilket gör denna gård idealisk för djurhållning. Den omkringliggande marken erbjuder möjligheter för att iordningställa och ha fler djur eller utveckla trädgård och odlingar efter eget tycke.

Ett dubbelgarage med en fullutrustad lägenhet på cirka 45 kvm på andra plan ger extra boendeyta för gäster, tonåringar eller uthyrning. Lägenheten är modern och bekväm, vilket ger mångsidiga användningsmöjligheter.

Gården har ett idylliskt och lantligt läge, men ligger ändå nära Skillingaryd med alla nödvändiga bekvämligheter och kommunikationer. Här får du det bästa av två världar – lugn och ro på landet samt närhet till stadens utbud.

Denna gård är en unik möjlighet att förverkliga dina drömmar om ett harmoniskt och naturnära boende. Missa inte chansen – boka din visning idag och upptäck allt som denna fantastiska fastighet har att erbjuda!

Hör gärna av er om visning önskas!

Karta för Slätthultet 5

https://www.hemnet.se/bostad/villa-4rum-skillingaryd-vaggeryds-kommun-slatthultet-5-21353523

Avstånd till vatten: 2800

  • Vaggeryds kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 56891