Utgångspris: 2 395 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Slåttergatan 33

  • Antal rum: 4
  • Storlek: 111 m²
  • Byggår: 2022

36 avgiftsfria månader samt prisgaranti vid bostadsköp senast 15 juni!
Söker du bostad i Habo? Nu finns det två lediga lägenheter i storleken 4 rok på Brf Vättervyn. Här bor du på nybyggda området Kärnekulla där du har gångavstånd till skola, förskola, gym, livsmedelsbutik och restauranger.

Just nu erbjuder vi hela 36 avgiftsfria månader samt en unik prisgaranti för att du som kund ska känna dig trygg och säker vid eventuella förändringar på bostadsmarknaden.

Enkelt förklarat, prisgarantin innebär att du kan köpa en bostadsrätt där Tosito garanterar att du inte gör en förlust på din bostadsaffär. Prisgarantin gäller 2-5 år efter ditt bostadsköp.

——————————————————————————————–

Med denna bostad bor du bekvämt och bekymmersfritt med allt i ett plan! Här erbjuds en oerhört fin bostad i absolut nyskick! En välplanerad våning med en öppen planlösning mellan vardagsrum och kök, rymliga sovrum, goda förvaringsutrymmen och dubbla badrum. Bostaden om 111 kvm, fördelat i fyra rum och kök, erbjuder dessutom tre uteplatser i markplan. Tack vare de dubbla uteplatserna mot sydost och uteplatsen som vetter mot väster, kan du njuta av solens strålar från tidig morgon till sen kväll. Från uteplatserna mot öster kan du under vinterhalvåret även få en glimt av Vättern!

Alla lägenheter i Brf Vättervyn har uppvärmning via vattenburen golvvärme med ovanliggandes parkettgolv. Kök från HTH och stilrena badrum med kakel och klinker i en neutral färgsättning. Inom bostadsrättsföreningen finns bastu, takterrass, övernattningslägenhet och hobbyrum. Gångavstånd till fina strövområden och Habos populära bokskog. Dessutom erbjuds närhet till såväl skola, förskola, idrottsanläggning, mataffär och flertalet restauranger på det nybyggda området Kärnekulla.

Tosito erbjuder flertalet trygga lösningar. En av dem är deras generösa räntegaranti för bostadsrättsföreningens lån. För Brf Vättervyn innebär det att föreningen får en ränta på max 3,5% under tre år, med start från inflyttning av sista etappen. Kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Varmt välkommen på visning!

Karta för Slåttergatan 33

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-4rum-habo-habo-kommun-slattergatan-33-21269773

Avstånd till vatten: 550

  • Habo kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 56637