Utgångspris: 3 490 000 kr

Beskrivning av Villa Skullaryd Strandhem 1

  • Antal rum: 6
  • Storlek: 141 m²
  • Byggår: 1934

Välkommen till Strandhem 1.
Med ett mycket vackert sjöläge och utsikt över Rosjöns vatten hittar du denna mycket välskötta villa. Här erbjuds ett boende utöver över det vanliga med båt- och badbrygga med möjlighet att njuta av sol och bad. Denna mycket charmiga villa är perfekt belägen vid den vackra Rosjön och erbjuder en magnifik utsikt över det glittrande vattnet. Ett välskött hem som utstrålar en känsla av harmoni och komfort välkomnar dig. Med en egen båt och badbrygga har du möjlighet att omfamna sjölivet fullt ut och njuta av allt det har att erbjuda.
Villan är mycket omsorgsfullt omhändertagen av nuvarande ägare. De ljusa och luftiga rummen skapar en inbjudande atmosfär där du kan koppla av och känna dig som hemma. Ett välutrustad kök gör det enkelt att laga läckra måltider att avnjuta tillsammans med familj och vänner.
Utomhusområdet med strandrätt och eget vatten i sjön är en verklig pärla med generösa ytor för avkoppling, egenodling och lek.
Den privata båtbryggan ger dig möjlighet att segla ut på sjön närhelst du önskar, medan solbryggan lockar med avkopplande stunder i solen och uppfriskande dopp i det klara vattnet. Denna villa erbjuder helt enkelt en unik möjlighet att uppleva det bästa av sjölivet i en vacker och välskött miljö.
Välkommen på visning till ditt drömhem vid Rosjön!

Karta för Skullaryd Strandhem 1

https://www.hemnet.se/bostad/villa-6rum-nassjo-kommun-skullaryd-strandhem-1-21344014

Avstånd till vatten: 50

  • Nässjö kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 57591