Utgångspris: 2.995.000 kr

Beskrivning av Radhus Skrittgatan 1

  • Antal rum: 5
  • Storlek: 113 m²
  • Byggår: 2023

Kontakta mäklaren om privatvisning önskas!
Områdets främsta läge med en hörntomt på höjden och utrustat som bara den! Förutom det är detta i stort sett ett splitternytt hem, bestående av fem rum och kök, fördelade över två plan och en yta på 113 kvadratmeter.
Köket, matplatsen och vardagsrummet är belägna på bottenvåningen, planerade i en öppen och social planlösning med direkt tillgång till en stor inramad tomt. Dessutom är huset strategiskt placerat högst upp på backen på en stor hörntomt, fri från tung trafik, med en skön utsikt över Vättern från många av bostadens rum.
Från vardagsrummet öppnar sig dörren till en soligt söderläge, komplett med en mysig altan, en välskött gräsmatta och välvårdade häckar som snart växer upp och ramar in hörnläget. Dessutom finner man här ett bekvämt badrum och en praktisk tvättstuga.

På den övre våningen hittar man de mer privata delarna av bostaden: tre sovrum, ett allrum och ytterligare ett badrum. Generösa fönsterpartier släpper in det naturliga ljuset och ger en underbar Vätterutsikt från sovrummen och allrummet. Allrummet är utformat så att den som önskar ytterligare ett sovrum har möjlighet att enkelt utöka.

På hörnhusen finns istället för på baksidan av husen ett kallförråd omkring 4 kvadratmeter stort.

Området erbjuder en lantlig atmosfär med närhet till natur och grönskande betesmarker. Det är en idyllisk plats för familjer med sina fridfulla och cykelvänliga gator samt närheten till Torps Skola. Här har man även tillgång till utmärkta bussförbindelser och bekväm tillgång till service. För de som föredrar cykling finns en smidig cykelväg som tar en till både Bankeryd och Jönköping.

Karta för Skrittgatan 1

https://www.hemnet.se/bostad/radhus-5rum-bankeryd-torp-jonkopings-kommun-skrittgatan-1-20924235

Avstånd till vatten: 1200

  • Jönköpings kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 56433