Utgångspris: 995 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Skräddaretorpsvägen 9A

  • Antal rum: 3
  • Storlek: 81 m²
  • Byggår: 1965

Denna gaveltrea på första våningen kan nu bli din! Njut av solen från eftermiddag till sen kväll på den tilltagna inglasade balkongen i suveränt västerläge.

Här finner du ett hem på 81 kvadratmeter som passar alla åldrar. Köket är ljust och trivsamt, och har generöst med förvaring och arbetsytor, med en naturlig plats för matbordet vid fönstret. Vardagsrummet är luftigt och lättmöblerat med härligt ljusinsläpp. Det finns två stora sovrum, varav det ena har gott om plats för klädförvaring med hela fyra garderober. Den inglasade balkongen förlänger vardagsrummet och är perfekt för att tillbringa många härliga stunder. Lägenheten har även ett badrum och en gäst-wc, vilket är perfekt för familjen eller när vännerna är på besök. I badrummet finns dusch, fönster och tvättmaskin. Med sin enorma potential erbjuder denna bostad dig en fantastisk möjlighet att skapa ditt drömhem.

I ett lugnt och tryggt område nära natur, mataffär och pizzeria ligger detta hem. Skälby är ett populärt område med närhet till skolor, service och bra kommunikationer. Det finns enkla transportalternativ via cykel- och gångvägar till centrum, och även Hansaområdet och Skälby 4H-gård nås med en kort cykeltur.

I denna välskötta Riksbyggenförening, med låg belåning, har alla fönster bytts ut för bara sju år sedan. Med en månadsavgift på endast 4 962 kr och 119 kr för obligatoriskt bredband (500 Mbit/s) erbjuder detta ett bekymmersfritt boende. Föreningen tillhandahåller också övernattningslägenhet, samlingslokal och spolplatta för bilen. Till lägenheten följer ett förråd och ett matkällarförråd.

Karta för Skräddaretorpsvägen 9A

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-3rum-skalby-kalmar-kommun-skraddaretorpsvagen-9a-21326409

Avstånd till vatten: 1600

  • Kalmar kommun
  • Kalmar län
  • Postkod: 39353