Utgångspris: 1.195.000 kr

Beskrivning av Lägenhet Skräddaretorpsvägen 5A

  • Antal rum: 2
  • Storlek: 65 m²
  • Byggår: 1965

På omtyckta Skräddaretorpet erbjuds nu denna charmiga tvåa! Låt mig presentera ett hem som karaktäriseras med fint ljusinflöde, fräscha ytskikt, välplanerad planlösning, tilltagna rum och en stor inglasad balkong i västerläge!

Öppna ytterdörren och välkomnas av en luftig hall med platsbyggda garderober. Vidare kommer vi till köket som är väl tilltaget med goda arbetsytor och matplats. Badrummet är fräscht och rymligt samt här finns egen tvättmaskin. Sovrummets storlek möjliggör för dig att inte behöva kompromissa bort något. Här finns en vägg med garderober, plats för dubbelsängen samt matchande sängbord. Från sovrummet når vi dessutom den stora inglasade balkongen som blir som ett härligt extra rum. Till sist har vi hemmets hjärta, vardagsrummet som erbjuder plats för både soffgruppen och middagsbordet. Här ryms vänner och familj vilket gör rummet till lägenhetens naturliga samlingsplats!

För dig som uppskattar friluftsliv och närhet till stadskärnan är detta en utmärkt adress, i området finns välbesökta 4h-gården, ett fräscht utegym, närhet till Hansa City och kort cykeltur når du kvarnholmen. BRF Skräddartorpet är en mycket omtyckt förening med ständig fokus på förbättringsåtgärder. Gemensamma utrymmen med tvättstuga, cykelförråd, kvarterslokal och övernattningsrum.

Varmt välkommen på visning!

Karta för Skräddaretorpsvägen 5A

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-2rum-skalby-kalmar-kommun-skraddaretorpsvagen-5a-20926035

Avstånd till vatten: 1500

  • Kalmar kommun
  • Kalmar län
  • Postkod: 39353