Utgångspris: 1 395 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Skräddaretorpsvägen 23A

  • Antal rum: 3
  • Storlek: 79 m²
  • Byggår:

Välkommen till denna rymliga trea som erbjuder ett bekvämt och mångsidigt boende! Med två separata entréer är den här bostaden idealisk för den som söker flexibilitet och möjlighet att anpassa utrymmena efter sina behov.

Lägenheten är i genomgående bra skick med fräscha ytskikt och en härlig inglasad balkong. Snyggt och rymligt kök med gott om arbetsytor och förvaring. Badrummet är fräscht och har kakel och klinker i gott skick samt en praktisk tvättmaskin. I vardagsrummet ligger ett härligt parkettgolv som är nyslipat och stora fönsterpartier förser rummet med gott om ljus. Sovrum med gott om förvaring tack vare en större skjutgarderob. Härifrån når vi även den inglasade balkongen i ett österläge. En extra fördel med denna bostad är gäst-WC:n.

Lägenheten är belägen i Skälby, ett område med närhet till centrum och goda bussförbindelser. Du har bekvämt avstånd till stadens puls samtidigt som du kan njuta av ett lugnt och trivsamt boende i ett lugnt område med närhet till grönområden. Nära till Hansa city via gångbron.

Föreningen uppfördes 1965 och 1967, består av 237 bostadsrätter med 245 P-platser. Gemensamma faciliteter inkluderar cykelrum, tvättstugor, föreningslokal med kök, gästrum och bastu. Uteområdet har pergola och grillplatser. Förråd och matkällare finns till varje lägenhet. Tidigare renoveringar inkluderar takbyte, stambyte och badrumsrenovering, samt fönsterbyte. Föreningen har en stabil ekonomi, och detaljer kan ses i årsredovisningen.

Karta för Skräddaretorpsvägen 23A

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-3rum-skalby-kalmar-kommun-skraddaretorpsvagen-23a-20886877

Avstånd till vatten: 1500

  • Kalmar kommun
  • Kalmar län
  • Postkod: 39353