Utgångspris: 

Beskrivning av Lägenhet Skräddaretorpsvägen 17A

  • Antal rum: 1
  • Storlek: 41,5 m²
  • Byggår:

Välkommen till Skräddaretorpsvägen 17A – ditt nya hem i en väldigt omtyckt förening. Med sina 41,5 kvadratmeter är lägenheten smart planerad för att maximera utrymmet och skapa en bekymmersfri livsstil. Lägenheten ligger på tredje våningen vilket ger extra ljusinsläpp och en känsla av avskildhet. Det är utan tvekan så att detta hem är perfekt för dig som ska studera, testa ditt första boende eller söker ett mindre hem. Oavsett vad är du garanterad en låg boendekostnad där avgiften på 3003 kronor inkluderar värme, vatten, tv och internet.

När du kliver in genom dörren möts du av en välkomnande hall som är skapard för att erbjuda bra förvaring i form av klädkammare. Till höger ligger det delvis kaklade badrummet som är i bra storlek och utrustat med tvättmaskin. Rakt fram genom hallen uppenbarar sig hemmets hjärta, det stora allrummet där majoriteten av lägenhetens kvadrat är placerade. Här finns gott om utrymme för både rejäl säng i alkoven och större soffgrupp, härifrån nås lägenhetens inglasade balkong som verkligen ger känslan av ett extra rum. Vidare till köket som har bra matlagningsytor och alltid önskvärd förvaring med mycket skåp. Det är få förunnat med ett ordentligt kök med plats för middagsbord för fyra personer.

Denna lägenhet är perfekt för dig som vill bo bekvämt och stilfullt högst upp i byggnaden, med närhet till både natur och stadsliv. Kombinationen av smart design och historisk miljö gör detta till ett hem utöver det vanliga. Missa inte chansen att uppleva denna pärla i Kalmar. Brf Skräddaretorpet är en välskött förening med låg belånin, i området finner du vacker natur, underbara Skälby 4H-gård och matserrvie. Det är ett bra cykelavstånd till universitet och under de regniga dagarna finns det utmärkta bussavgångar. I föreningen finns det både gästlägenhet och festlokal.

Karta för Skräddaretorpsvägen 17A

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-1rum-skalby-kalmar-kommun-skraddaretorpsvagen-17a-21353379

Avstånd till vatten: 1600

  • Kalmar kommun
  • Kalmar län
  • Postkod: 39353