Utgångspris: 1 550 000 kr

Beskrivning av Villa Skorpetorp 4

  • Antal rum: 5
  • Storlek: 147 m²
  • Byggår: 1922

Låt oss presentera detta sagolikt vackra hem med naturskönt läge i Skorpetorp! Den exteriöra charmen med träfasad, snickarglädje och en välkomnande veranda inbjuder till denna sekelskiftesdröm.

Interiört är bostaden fördelad på två lägenheter. Som ny ägare har möjlighet att göra om detta till ett enfamiljshus. Entrévåningen är fördelad på kök, vardagsrum, två sovrum och badrum. I övervåningen finns kök, allrum, ett sovrum och badrum. Man kan ta sig mellan våningarna utan att behöva gå ut, men för den som önskar har övervåningen också en separat ingång utifrån.

På fastigheten finns ytterligare två byggnader – ett garage med verkstadsdel och en uthuslänga. Garaget har bra ytor för den som gillar att meka eller som förvaringsutrymme. I uthuslängan finns gott om plats för ved- och redskapsförvaring. Här finns även möjlighet att skapa ett hönshus.

Den ljuvliga uppvuxna trädgården har stora fina gräsytor, prydnadsbuskar och träd. Den lilla dammen blir som ett litet smycke som porlar i trädgården. Här finns möjligheter för den odlingsintresserade att utveckla sitt intresse och kanske bygga ett växthus.

I Skorpetorp finns även Oskarshamns Golfklubbs fina 18-håls bana för den som gillar att svinga och Golfkrogen serverar mat av hög kvalité. Inom rimligt avstånd finns också flera badsjöar och skärgården.

Välkomna att uppleva denna dröm på plats! Boka tid för visning!

Karta för Skorpetorp 4

https://www.hemnet.se/bostad/villa-5rum-skorpetorp-oskarshamns-kommun-skorpetorp-4-21358022

Avstånd till vatten: 2600

  • Oskarshamns kommun
  • Kalmar län
  • Postkod: