Utgångspris: 1.150.000 kr

Beskrivning av Lägenhet Skogsvägen 3D

  • Antal rum: 3
  • Storlek: 74 m²
  • Byggår: 1900

Välkommen till denna charmiga trerummare där man får en härlig villakänsla! Bostaden har en unik planlösning där det är utformat så att man kan komma runt hela lägenheten genom att passera alla rummen.

Här möts vi av ett lantligt kök där veckans matsedel och aktiviteter kan skrivas upp på griffelfärgen som är målad på väggen. I vardagsrummet finns en mysig täljstenskamin som man kan värma sig framför under de kalla och ruggiga dagarna av året. Båda sovrummen har bra storlek för olika möbleringsmöjligheter. Behövs bara ett sovrum, så kan det andra rummet användas som t ex matrum. Det fräscha helkaklade badrummet med dusch kan man även installera en tvättpelare i om man önskar. I månadsavgiften ingår både fiber och carport vilket är mycket fördelaktigt. Det finns gott om förvaringsutrymme både i bostaden och i flera förråd som man får tillgång till.

Hus nr 3 är byggt med två lägenheter i varje uppgång, så trapphuset delas med grannen i övervåningen. Husen byggdes som bostäder till varvsarbetare och var på 1 rok. Under 1980-talet byggdes lägenheterna om och planlösningen ändrades för att få större ytor. Därför är rummen i lägenheterna i stort sett identiska. Kvar finns uthuslängan som ramar in innergården och där har man tillgång till förråd. Förråd finns även i vindsvåningen och i källarvåningen. Gamla bykhuset är inrett som samlingslokal som får nyttjas av föreningens medlemmar till kalas eller övernattande gäster. I hus nr 5 finns den gemensamma tvättstugan, gymmet och även bastu. Möjlighet finns att i området skapa sin egen uteplats och uterummet är gemensamt. Ett hem utöver det vanliga i en lugn och grönskande miljö som även har närhet till havet.

Detta hem bör upplevas på plats! Ta chansen att boka tid för visning!

Karta för Skogsvägen 3D

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-3rum-grondal-oskarshamns-kommun-skogsvagen-3d-21287974

Avstånd till vatten: 200

  • Oskarshamns kommun
  • Kalmar län
  • Postkod: