Utgångspris: 4 395 000 kr

Beskrivning av Villa Skjutebo Utsikten 3

  • Antal rum: 8
  • Storlek: 195 m²
  • Byggår: 2016

Välkommen till Skjutebo Utsikten 3 och denna fantastiska vita marängdröm belägen på en höjd härligt inbäddad i naturen och med vacker sjöutsikt. Här finner ni en välplanerad och trivsam 1 1/2-plansvilla om 195 kvm som väntar på den stora familjen att flytta in. Stort fristående dubbelgarage med förråd uppfört 2023 samt fristående isolerat uterum.
Vi tar steget in i bostaden och välkomnas här av en rymlig hall med gott om utrymme samt plats för klädesförvaring. Vidare kliver vi in i det stora och härliga vardagsrummet med braskamin och gott om plats för både soffgrupp och matbord och ni erbjuds här en magnifik utsikt över Vederydssjön och naturen runt om. Det lantliga öppna köket erbjuder er gott om förvaring och bänkyta och är utrustad med en praktisk köksö för vardagens frukost, mellanmål och kvällsmål men ni har även här plats för ett större matbord när dukas upp till middag med nära o kära.
Vidare erbjuder er entréplan stort badrum, sovrum med walk-in garderob samt groventré/tvätt.
Den centralt placerade trappan leder upp till ett allrum på övre plan som blir ett perfekt Tv-del för barnen och ni erbjuds här fyra bra sovrum som gör att hela familjen får plats och ni har här ett smakfullt badrum med kakel och klinker.
Här bjuds det in till lek och spel för hela familjen på den stora tomten om 3161 kvm. Omgivningen kring villan består av vacker och avkopplande natur. Njut av att ströva i skogen för att plocka svamp och bär för att sedan komma tillbaka till huset och laga middag till familj och vänner. Här bor ni med ca 25 minuter med bil in till centrala Jönköping och ca 10 min till Taberg och dess breda serviceutbud.

Är det redan intressant kan ni kontakta mäklarna Fredrik Hagejärd eller Nicholas Palm.

Välkommen hem!

Karta för Skjutebo Utsikten 3

https://www.hemnet.se/bostad/villa-8rum-vaggeryd-vaggeryds-kommun-skjutebo-utsikten-3-21341219

Avstånd till vatten: 100

  • Vaggeryds kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 56792