Utgångspris: 2 750 000 kr

Beskrivning av Villa Skarpavägen 2

  • Antal rum: 6
  • Storlek: 115 m²
  • Byggår: 1909

Här bor du med Grännabergets fot i ryggen och Vättern i blickfånget! Röda byggnader, gärdesgård, trägrind i gammaldags stil och en porlande bäck vid tomtgränsen.

Husets äldre del har trevligt sällskapsrum med trägolv och fungerande kakelugn, kök, badrum samt kontor/gästrum på entréplan. På övre plan huserar två sovrum, generös altan om hela 30 kvm samt en vacker ”utkik” där du kan varva ner om kvällarna och blicka ut över sjön eller njuta av en värmande brasa i kaminen.

2011 byggdes huset ut på entréplan med ateljé, tvättstuga samt en gästlägenhet med egen ingång, pentry och badrum. Denna del passar perfekt för ditt hobbyrum, tonåringens egna kryp in och/eller din egen verksamhet så som musikstudio, hemmakontor, behandlingsrum, frisörsalong, ateljé, keramikverkstad – möjligheterna är många! Vill du istället hyra ut är detta möjligt antingen som en 1:a eller 2:a vilket kan finansiera delar av boendet (se alternativ planlösning för uthyrningsdel om 2 rok).

Trädgården är ombonad och full av skatter! En fridfull plats med bärbuskar, fruktträd och blomster. Vinbär, krusbär, hallon, äpple, päron och plommon finns det gott om. På våren kommer ljuvlig doft från syrénen som sedan schersminen löser av innan rosorna börjar blomma mitt i sommaren. Blåsippa, gullviva och förgätmigej är några av de blommor som växer i backen bredvid huset. På tomten finns även två uthus, mindre carport och en jordkällare.

Du finner detta unika boende på höjden i Grännas norra del, 10-15 min promenad från stadens bekvämligheter så som busshållsplats, butiker, restauranger, kaféer, vårdcentral och skola. Gränna ligger dessutom inom pendelavstånd till bland annat Jönköping, Tranås och Linköping.

Visas enligt överenskommelse – välkommen att höra av dig till Liselott Jarkman 0708-120162 eller genom att fylla i formuläret på hemsidan.

Karta för Skarpavägen 2

https://www.hemnet.se/bostad/villa-6rum-granna-jonkopings-kommun-skarpavagen-2-21148983

Avstånd till vatten: 1100

  • Jönköpings kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 56332