Utgångspris: 895 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Skalkarevägen 38B

  • Antal rum: 2
  • Storlek: 66,5 m²
  • Byggår: 1991

Nu finns möjligheten att förvärva en rymlig och välplanerad tvåa på eftertraktade Skalkarevägen. Denna bostad erbjuder 66,5 kvadratmeter av smart disponerad yta och en härlig uteplats i soligt söderläge, perfekt för den som vill njuta av många soltimmar.

Lägenheten har ett stort sovrum som är utrustat med en praktisk garderobsvägg, vilket ger gott om förvaringsutrymme. Vardagsrummet är lättmöblerat och rymmer både en soffgrupp och andra möbler utan att kännas trångt. Här finns möjligheter att skapa ett mysigt och inbjudande vardagsrum för avkoppling och umgänge.

Köket är välutrustat med generösa förvaringsmöjligheter och en större matplats som inbjuder till trevliga middagar med familj och vänner. Köket har dessutom en direkt anslutning till en egen tvättstuga, vilket underlättar vardagsbestyren och ger en extra bekvämlighet.

Bostadens baksida är en riktig pärla – en insynsskyddad och rymlig uteplats som är stenlagd och omgiven av en liten trädgårdstäppa. Här kan man skapa sin egen oas med blommor och grönska, perfekt för sommarens grillkvällar.

På framsidan av huset finns ett förråd precis vid entrén, vilket gör det enkelt att förvara trädgårdsredskap och andra tillhörigheter på ett smidigt sätt.

Denna bostad är belägen i det omtyckta området Lindsdal, som erbjuder en fantastisk kombination av närhet till natur och bra serviceutbud. Här bor man med närhet till vackra naturområden som bjuder in till promenader, joggingturer och friluftsaktiviteter. För den träningsintresserade finns även ett gym i närheten.

Kommunikationerna i området är utmärkta, vilket gör det enkelt att ta sig till och från bostaden. Vid Lindsdals centrum finns ett brett utbud av service, inklusive en välsorterad mataffär som gör vardagsinköpen smidiga, samt en pizzeria.

Karta för Skalkarevägen 38B

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-2rum-lindsdal-kalmar-kommun-skalkarevagen-38b-21353303

Avstånd till vatten: 1900

  • Kalmar kommun
  • Kalmar län
  • Postkod: 39365