Utgångspris: 3 990 000 kr

Beskrivning av Villa Skalkarevägen 17

  • Antal rum: 6
  • Storlek: 177 m²
  • Byggår: 1980

Är ni ute efter en riktigt bra familjevilla med attraktivt läge i populära Lindsdal? Då välkomnar vi er till Skalkarevägen 17!

Med ett lugnt och barnvänligt läge ligger detta fantastiskt trevliga 1½-planshus, i genomgående mycket gott skick, som erbjuder ca 177 kvm fördelat på 6 rok varav möjlighet till hela 5 sovrum. Huset är ett påkostat sk Eurohus och dessa hus har en klassisk elegans och ett tidslöst uttryck. Luftiga och ljusa sällskapsytor på entréplan med fungerande eldstad som både höjer mysfaktorn samtidigt som den kan hjälpa till att sänka uppvärmningskostnaderna ytterligare. Övre plan består av 4 sovrum, härligt allrum, klädkammare samt ljust och fräscht badrum.

En mycket trevlig utemiljö med grönskande och lekvänlig trädgård samt skyddat ”uterum” och soldränkt uteplats. Dubbelcarport samt fristående förrådsbyggnad.

Närområdet erbjuder lugna villagator och här bor man med behagligt avstånd till förskola, skola, populär ICA-butik, vårdcentral, dagligvaruservice, lekplatser, idrottshall samt fotbollsplaner med mera.

Detta är verkligen en helt optimal familjevilla på alla vis.

Varmt välkommen att höra er för mer information eller för att boka in er på visning!

Karta för Skalkarevägen 17

https://www.hemnet.se/bostad/villa-6rum-lindsdal-kalmar-kommun-skalkarevagen-17-21324497

Avstånd till vatten: 2000

  • Kalmar kommun
  • Kalmar län
  • Postkod: 39365