Utgångspris: 4.245.000 kr

Beskrivning av Villa Sjötunagatan 5

  • Antal rum: 6
  • Storlek: 178 m²
  • Byggår: 2023

TILLFÄLLE! Helt nytt och nyckelfärdigt hus från Hjältevadshus med extra tillval/materialval om ca 650000 kr!

* Grafitgrå Kalkstensfönsterbänk * Fönsterspotlights * Klinker i Hall * Pluskök * Plusklädvård * Tvättmaskin och Torktumlare * Plusbadrum * Isolerad övervåning och takkupa fram * Solceller 10 paneler * Spröjsade fönster * Entréplan med skärmtak * Yale Doorman framsida och groventré * Förlängning av vägg mellan hall och vardagsrum * Vitlaserad trappa * Spegeldörrar invändigt * Helintegrerad diskmaskin * Induktionshäll * Dyrare val av kakel och klinker m.m.

Välkommen till Eksjö och den nybildade stadsdelen Trädgårdsstaden som nu är under uppväxt strax utanför stadskärnan. Här kommer ett helt nytt bostadsområde att växa fram och är din dröm idag att få flytta in i ett Hjältevadshus av husmodell ”Spira 175” med bästa tänkbara läge så finns nu äntligen chansen och möjligheten att förverkliga era förhoppningar om ett fantastiskt boende åt familjen för åtskilliga år framöver.

Huset är nyckelfärdigt, precis färdigställt och i absolut toppskick, och för en köpare så väntar ett modernt och väldisponerat boende med fantastiskt ljusinsläpp och stora sällskapsytor. Här njuter ni av den höga standard som genomsyrar hela huset och erbjuder fantastiska förutsättningar för exempelvis barnfamiljen eller paret som söker ett hem att trivas i under många år framöver. Allt är byggt med en sammanhållen och genomgående tanke beträffande planlösning och materialval – helt enkelt ett fantastisk hus, ljust och rymligt med moderna detaljer, i lugnt barnvänligt område! Färgsättningen går i ljusa kulörer för att harmonisera med det rikliga ljusinsläpp som blir följden av de stora och flertaliga fönsterpartierna. Från fönsterpartierna har ni fin vy över trädgårdstomten om hela 1429 kvm. Vardagsrummet stoltserar med sina öppna och sociala sällskapsytor. Köket är av Svensk-design (Ballingslöv) och mycket arbetsvänligt med goda förvarings – och arbetsytor samt vitvaror i högsta kvalitet. Hela 4 st välplanerade sovrum (möjligt 5 st). Badrummen är en fröjd för ögat och även de alldeles ypperligt bra planerade i stilren Nordisk-design. Till huset finns också en tvättstuga med tvättmaskin samt inbjudande och rymlig entré/hall.

Trädgårdsstaden är ett lugnt och fint område som har ett förstklassigt läge – strax utanför Eksjö centrum. Området gränsar till Kvarnarpssjön och Kvarnarps gård och är nu ett barnvänligt område med närhet till både natur och stad. Här har man grönområden inpå knuten, direkt närhet till nybyggda och moderna förskolan Jordgubbsbacken, kommunikationer, badplatser, vackra promenadstråk samt motionsspår. Bor du här så har du promenadavstånd till allt som tänkas kan av Eksjös alla trevliga restauranger, charmiga affärer, mysiga caféer och spännande butiker.

Välkommen till ditt nya hem!

TIPS: Se gärna presentationsfilmen på vår hemsida!

Karta för Sjötunagatan 5

https://www.hemnet.se/bostad/villa-6rum-eksjo-eksjo-kommun-sjotunagatan-5-20214515

Avstånd till vatten: 150

  • Eksjö kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 57537