Utgångspris: 5 795 000 kr

Beskrivning av Villa Sjöliden 8B

  • Antal rum: 6
  • Storlek: 145 m²
  • Byggår: 2015

Välkommen till Sjöliden 8B, ett modernt och stilrent hus som kommer att förtrolla dig från första stund. Med sin attraktiva hörntomt och smakfullt putsade vita fasad är detta hem en verklig pärla i hjärtat av Berga. Byggt med omsorg och känsla för kvalitet år 2015, erbjuder detta hem en harmonisk mix av stil och komfort. Hela nedervåningen har skön golvvärme och både uppe och nere finns AC för en bekväm atmosfär året runt.

När du kliver in möts du av en öppen och luftig planlösning där kök och sällskapsrum smälter samman på ett magiskt sätt. Det moderna köket bjuder in med sin eleganta design och köksön blir en naturlig samlingspunkt för familj och vänner. Matbordet intill köket inbjuder till härliga måltider och sällskapsrummet bjuder in till avkoppling och gemenskap.

Ute på den underbara altanen kan du njuta av solen, ta ett uppfriskande dopp i poolen och skapa minnen för livet med nära och kära. Här finns gott om plats för matbord, solstolar, grill och annan inredning för att skapa en perfekt plats för underbara sommardagar och kvällar.

På nedre plan finns ett väl tilltaget sovrum, ett stilrent badrum och en praktisk tvättstuga, allt för att göra vardagen så bekväm som möjligt. På övervåningen möts du av ett stort allrum där du kan låta din kreativitet flöda och skapa ditt alldeles egna drömrum. De stora fönstren åt två väderstreck ger rikligt med naturligt ljus som skapar en behaglig atmosfär. Behöver du ytterligare ett sovrum kan rummet enkelt delas av för att passa dina behov. Balkongen ger dig möjligheten att njuta av den fantastiska omgivningen och friska luften. Ytterligare finns tre sovrum som erbjuder generös storlek och ljusinsläpp åt två väderstreck, vilket ger en härlig känsla av öppenhet och rymd samt ett fint badrummet med bubbelbadkar som bjuder in till avkoppling och välbefinnande.

Notera de låga driftkostnaderna som gör att du kan leva bekvämt och bekymmersfritt. Med energieffektiva lösningar och välplanerade system är Sjöliden 8B inte bara en visuellt tilltalande bostad, utan även ett ekonomiskt klokt val för framtiden. Här kan du njuta av hög standard och komfort utan att behöva bekymra dig för höga driftskostnader.

Berga är ett område som passar perfekt för den aktiva familjen, med närhet till allt du behöver, från skolor och förskolor, mataffär till vackra stränder och natursköna utflyktsmål. Med sitt idealiska läge har du allt du behöver inom räckhåll samtidigt som du kan njuta av lugnet och harmonin i ditt vardagsparadis. Ta chansen att bo i ett område som alltid varit populärt och uppskattat av många.

Karta för Sjöliden 8B

https://www.hemnet.se/bostad/villa-6rum-berga-kalmar-kommun-sjoliden-8b-21328536

Avstånd till vatten: 850

  • Kalmar kommun
  • Kalmar län
  • Postkod: 39351