Utgångspris: 2 295 000 kr

Beskrivning av Villa Sjöhultsvägen 16A

  • Antal rum: 4
  • Storlek: 103 m²
  • Byggår: 1975

Välkommen till denna charmiga villa belägen på Sjöhultsvägen i Taberg. Med en välplanerad bostadsyta erbjuder denna villa gott om utrymme för en familj att trivas i. Tomtarean uppgår till 698 kvadratmeter, vilket ger möjlighet till trädgårdsaktiviteter och utomhuslek.
Villans läge i Taberg ger närhet till både natur och stadsliv. Här kan ni njuta av lugnet och skönheten i omgivningarna samtidigt som ni har bekvämt avstånd till nödvändig service och kommunikationer.

Villan erbjuder en gedigen grund att bygga vidare på, med möjlighet att skapa sitt drömhem. Planlösningen ger goda möjligheter för en flexibel inredning och anpassning efter behov och önskemål. Med sin karaktäristiska arkitektur och vackra fasad blir denna villa en attraktiv plats att kalla sitt hem. Den välbevarade trädgården ger möjlighet till avkoppling och trevliga stunder utomhus.

Du välkomnas av en fin och inbjudande hall med gott om förvaringsutrymme. Köket som är i ek, är stort och har fina arbetsytor, här får man plats med ett stort matbord. Ljust och vackert vardagsrum med ekparkett och plats för stor soffgrupp. En trevlig och välkomnande yta för avkoppling och umgänge. Sovrummen är välplanerade och plats för större möblemang finns.
Badrummet är väldigt fräscht och ljust samt helkaklat.
I källarplanet finnar du likaså fina ytor och här det är bara fantasin som sätter gränserna! Du finner ett helkaklat och modernt badrum och en härlig tvättstuga – bekvämt och smidigt!

Välkommen till Sjöhultsvägen – en villa med stor potential och möjlighet att skapa det perfekta hemmet för dig och din familj!

Varmt välkommen att kontakta mig, Michel Cosic, för ytterligare information.

Förbered dig gärna genom att:

• Åka förbi området, bekanta dig och läsa på om objektet.
• Låt oss hjälpa dig att ordna ett objektspecifikt lånelöfte genom någon av våra samarbetspartners. Vi har lokala/oberoende samarbeten med alla banker.
• Äger du ditt nuvarande boende? Boka in en kostnadsfri värdering av din bostad redan idag för att skapa en trygg process.

Karta för Sjöhultsvägen 16A

https://www.hemnet.se/bostad/villa-103m2-taberg-jonkopings-kommun-sjohultsvagen-16a-21307243

Avstånd till vatten: 250

  • Jönköpings kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 56241