Utgångspris: 1 950 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Sjögatan 13B

  • Antal rum: 2
  • Storlek: 50,5 m²
  • Byggår: 1935

Välplanerad på riktigt, med en unik planlösning och en riktigt fin insida. Se fram emot luftigt vardagsrumsytor, gott om förvaringskapacitet och en insynsskyddad belägring på våning 2 av 3. Badrummet renoverades så sent som 2024 och det värdefulla våtrumsintyget följer bostaden (intyget finns uppladdat under ”dokument & länkar”) Bredband ingår i månadsavgiften – förutom värme, vatten och bostadsrättstillägg.

Fastigheten som föreningen äger har även den mycket att bjuda på. Till bostaden hör ett stort förråd på vinden i källaren finns ytterligare ett förråd – och i källarplan finns även en gemensam tvättstuga. Tvättstugan är uppdaterad med ny tvättmaskin och torktumlare. Nedanför fastigheten ligger Friaredalen med utomhusgym, fotbollsplan och härliga gångstråk runt parken.

Området på Torpa/Söder passar perfekt för dig som värdesätter närhet till närservice, city och lättillgänglig natur. En smidig vardag skapar förutsättningar för ett trivsamt boende. En treminuters cykeltur tar dig in till city och på några hundra meters avstånd har du allt annat du kan tänkas behöva. Grönområden såsom vattenledningsparken och stadsparken ligger strax ovanför. I direkt närhet finns matvaruaffärer, restauranger, cafeér och små butiker. Med gångavstånd eller en kort cykeltur nås även Högskolan och stadskärnan med större utbud.

Karta för Sjögatan 13B

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-2rum-torpa-jonkopings-kommun-sjogatan-13b-21335325

Avstånd till vatten: 550

  • Jönköpings kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 55332