Utgångspris: 1 350 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Sjögatan 13A

  • Antal rum: 1
  • Storlek: 30 m²
  • Byggår: 1935

På attraktiv adress finns denna yteffektiva enrummare med kvadratmetrarna smart fördelade. Lägenhetens fina skick och placering i fastighetens hörn gör bostaden ljus och trivsam. Stort allrum som rymmer både den stora sängen och social yta, avskilt kök med matplats och stambytt badrum. Att huset är från 1935 innebär att rymden blir extra påtaglig och här finns delar som ger hemmet särskild karaktär. Vi möts av fina detaljer som fönsterbänkar i marmorsten, vackra plankgolv och tjusiga fönster. En välplanerad bostad med mycket charm!

Placeringen kan knappast bli bättre, nära till mycket och ett uppskattat lugn. Runt närmaste hörn kan skymtar du allt ifrån matbutiker, caféer, restauranger till högskola och lördagens torghandel. Ett helt fantastiskt läge med lugn omgivning och med stadens alla händelser bara några raska steg bort. Att bo så centralt innebär givetvis att vardagen blir effektiv och bekväm men här finns även avkopplande natur på nära håll. Precis utanför dörren finns Friaredalen och Idas park, på gångavstånd finns även några stadens större parker och härliga promenader utmed sjöarna. Lugnt, praktiskt och mycket uppskattat.

Fastigheten i sig har även den mycket att bjuda på. Tvättstugan är uppdaterad med ny tvättmaskin och torktumlare. Nedanför fastigheten finns utomhusgym, fotbollsplan och härliga gångstråk.

En pärla i optimalt läge – Välkommen till Sjögatan!

Karta för Sjögatan 13A

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-1rum-jonkopings-kommun-sjogatan-13a-21297895

Avstånd till vatten: 550

  • Jönköpings kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 55332