Utgångspris: 1 450 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Sjögatan 13A

  • Antal rum: 1
  • Storlek: 35 m²
  • Byggår: 1935

Välkommen till Sjögatan 13B!

Charmig 1:a på populära Torpa med härligt ljusinsläpp, samt högt i tak som ger lägenheten en alldeles speciell charm. 35 kvadratmeter som känns större tack vare den goda planlösningen samt takhöjden. Lägenheten håller ett genomgående fint skick med trevligt kök och helkaklat badrum.

Lägenheten erbjuder separat kök med gott om arbetsytor och skåpsförvaring samt matplats. Härligt vardagsrum med vackra trägolv samt stora fönsterpartier i västerläge ut mot friaredalen som ger rikligt med ljusinsläpp. I vardagsrummet får du plats med både en mindre soffgrupp samt säng.

Stabil förening med god ekonomi. Föreningen har en lugn och trevlig innergård med mycket grönska. Här finns grillmöjligheter och uteplats med trädgårdsmöbler.

Ta chansen att bo centralt, med närhet till universitet och med stadslivets aktiviteter nära till hands – Välkommen!

Innan visning, förbered dig gärna genom att:

– Åka förbi området, bekanta dig och läsa på om objektet.
– Låta oss hjälpa dig att ordna ett objektspecifikt lånelöfte genom någon av våra samarbetspartners. Vi har lokala/oberoende samarbeten med alla banker.
– Äger du ditt nuvarande boende? Boka in en kostnadsfri värdering av din bostad redan idag för att skapa en trygg process.

Karta för Sjögatan 13A

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-1rum-torpa-jonkopings-kommun-sjogatan-13a-21337002

Avstånd till vatten: 550

  • Jönköpings kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 55332