Utgångspris: 1 490 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Sjögatan 13A

  • Antal rum: 1
  • Storlek: 35 m²
  • Byggår: 1935

Missa inte chansen att förvärva denna pärla till ditt nya hem. Upplev unik charm och stil i denna trivsamma etta med karaktär på det eftertraktade Torpa-området. Här har bostaden varsamt uppdaterats genom åren. Många av de originella detaljerna som kännetecknar 1930-talet finns bevarade, såsom vackra stenskivor i fönstren, imponerande takhöjd och robusta plankgolv. Planlösningen är genomtänkt och erbjuder både ett kök med plats för matbord och ett rymligt rum där det finns utrymme för säng, soffa och skrivbord. Dessutom finns gott om förvaringsmöjligheter i form av garderober och tillhörande förråd.

Föreningen Klippan – där ekonomin är stabil och boendekomforten är hög. Med en låg belåningsgrad på endast 1394 kr/kvm kan du njuta av tryggheten att bo i en välskött förening. I avgiften på 2607 kr ingår värme, vatten, kabel-TV och bostadsrättstillägg, vilket ger dig en bekymmersfri boendesituation. På sommarhalvåret finns möjlighet att sitta ute både på den gemensamma innergården och på de gemensamma balkongerna som nås från trapphuset. Önskar du extra grönska finns Friaredalen på andra sidan vägen.

Lägenheten är perfekt belägen med närhet till såväl natur som samtliga bekvämligheter. Högskolan nås med en snabb promenad, oslagbart när du önskar sovmorgon. I närområdet finns livsmedelsbutiker, shopping, restauranger, caféer, blomsterbutik, apotek och vårdcentral. På lördagar har du handeln på Västra Torget på ett bekvämt avstånd.

Karta för Sjögatan 13A

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-1rum-torpa-soder-jonkopings-kommun-sjogatan-13a-21328890

Avstånd till vatten: 550

  • Jönköpings kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 55332