Utgångspris: 3 295 000 kr

Beskrivning av Villa Sjögårdsvägen 26

  • Antal rum: 3
  • Storlek: 82 m²
  • Byggår: 1945

Vill du/ni boka en privatvisning? Kontakta fastighetsmäklaren.

Välkommen till denna pärla på höjden i utkanten av Huskvarna – en plats där möjligheterna till avkoppling och äventyr är otaliga. Denna fastighet erbjuder en generös tomt på över 8500 kvadratmeter, ett välunderhållet bostadshus redo för omedelbar inflyttning, och ett rymligt trippelgarage på hela 80 kvadratmeter. Här, under den strålande västersolen, har du sol från morgon till kväll.

Oavsett om du längtar efter mer utrymme eller om du har precis minskat ditt boende från något större, erbjuder detta hem den perfekta lösningen. För närvarande är det ägarens året-runt-bostad, men det är också en idealisk plats för sommarliv eller som en reträtt för de som söker en paus från vardagens stress och larm. Valet är ditt!

Helt klart en chans som sällan dyker upp, och framförallt på ett unikt läge för den som värdesätter kvalitet i ens vardag. De fantastiska vyerna mot Vättern får du på köpet!

Att bo här inkluderar en rad bekvämligheter. Gisebo har genom åren växt sig starkare och blivit en mer och mer populär plats att bosätta sig på. Med ett samhälle där hjulen alltid snurrar och med närhet till de mesta kan man förstå varför. E4:an blir den optimala snabbtransporten mot den riktning man vill färdas i. Med bil åker man in till centrala Jönköping på cirka en kvart.

Välkommen att bekanta dig med Sjögårdsvägen 26, och allt de vackra runtomkring.

Vill du/ni boka en privatvisning? Kontakta fastighetsmäklaren.

Karta för Sjögårdsvägen 26

https://www.hemnet.se/bostad/villa-3rum-huskvarna-gisebo-jonkopings-kommun-sjogardsvagen-26-21348017

Avstånd till vatten: 100

  • Jönköpings kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 56192