Utgångspris: 725 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Sjöbrings väg 9

  • Antal rum: 1
  • Storlek: 21,5 m²
  • Byggår: 1953

Välkommen till den perfekta ettan på Söder! Kliv in i denna smakfullt renoverade lägenhet, där genomtänkta ytskikt och färgsättning smälter samman harmoniskt med fiskbensparketten. Detta skapar en varm och mysig känsla som genomsyrar hemmet. Perfekt för studenter, veckopendlare eller de som söker ett prisvärt och bekvämt boende.

Bostaden är disponerad på 21,5 välplanerade kvadratmeter. Rummets öppna yta möjliggör för olika möbleringsalternativ, och kanske är det just detta som får bostaden att verka större än vad den är. Rummet förhöjs av den charmiga fiskbensparketten och den franska balkongen, vilket skapar ett naturligt inflöde av ljus. Köket är i toppskick, tack vare den totalrenovering som genomfördes under 2021.

Du kommer att bo i en stabil och välskött förening med låg belåning (1413 kr/kvm, 2021/2022). Detta genererar en mycket låg avgift på 1889 kr i månaden. Dessutom genomförde föreningen fönsterbyte under 2022. Bekvämt med cykelförråd, matförråd, källarförråd, samt tvättstuga.

Populära Söder erbjuder närhet till en mängd bekvämligheter, som vackra naturområden, badplatser, sjukvård, skolor och livsmedelsbutiker. Med välplanerade bussförbindelser och cykelvägar är detta område synonymt med både bekvämlighet och hög trivsel.

Karta för Sjöbrings väg 9

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-1rum-sodra-omradet-kalmar-kommun-sjobrings-vag-9-21284380

Avstånd till vatten: 750

  • Kalmar kommun
  • Kalmar län
  • Postkod: 39244