Utgångspris: 725 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Sjöbrings väg 5

  • Antal rum: 1
  • Storlek: 21,5 m²
  • Byggår: 1953

Välkommen till Sjöbrings väg 5!
På andra våningen finns nu möjlighet att förvärva denna trivsamma 1:a med sovalkov! Med ljus klinkers i hallen, fiskbensparkett i vardagsrummet, fransk balkong för att kunna släppa in härlig sommarluft och ett stilfullt kök med gröna skåpsluckor. Här bor du på en kort promenad ifrån Länssjukhuset och med cykelavstånd in till centrala Kalmar.

Bostaden erbjuder en välkomnande hall med vita väggar och med ljus klinkers på golvet. Hallen erbjuder gott om utrymme både för att kunna hänga av sig ytterkläderna men även att kunna få plats med önskad förvaringsmöbel. I anslutning till hallen finns badrummet med vitt kakel på väggarna och våtrumsmatta på golvet. Badrummet är utrustat med toalett, dusch och tvättställ.
I allrummet med sovalkov går väggarna i vitt och på golvet finner du ett charmigt fiskbensparkettsgolv. Här har du även härligt ljusinsläpp från ett större fönster samt från den franska balkongen, Perfekt att kunna öppna och släppa in frisk luft.
Köket har mörkgröna skåpsluckor med mässing handtag och knoppar. Här finns det du behöver i utrustning för att kunna tillaga dina måltider, spis /ugn, kyl/frys, micro och diskmaskin.

Det här är en perfekt bostad för dig som vill ha något eget, en bra första bostad, för dig som studerar eller är ute efter en övernattningsbostad. På promenadavstånd har du både Länssjukhuset och Södercentrum med en välsorterad ICA supermarket samt pizzeria.

Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information och för att boka in dig på visning!

Karta för Sjöbrings väg 5

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-1rum-sodra-omradet-kalmar-kommun-sjobrings-vag-5-21348665

Avstånd till vatten: 650

  • Kalmar kommun
  • Kalmar län
  • Postkod: