Utgångspris: 5.495.000 kr

Beskrivning av Villa Sjöbovägen 21

  • Antal rum: 5
  • Storlek: 158 m²
  • Byggår: 2000

Välkommen till detta fantastiska hus beläget i Berghalla, med enastående läge vid Jungfruviken och endast 50 meter från en härlig badplats. Här kan du njuta av en strålande utsikt över Vättern, vilket är en av husets absolut bästa egenskaper.
När du kliver in i detta charmiga hus möts du av en varm och inbjudande atmosfär. De stora fönstren i vardagsrummet ger rikligt med naturligt ljus och ger dig möjlighet att njuta av den spektakulära utsikten över Vätterns vidsträckta vatten.
Köket är rymligt och modernt, utrustat med högkvalitativa apparater och gott om förvaringsutrymme. Här kan du laga läckra måltider samtidigt som du beundrar den vackra omgivningen.
Husets sovrum är bekväma och inbjudande, med gott om plats för avkoppling och vila. Vakna upp varje morgon till den magnifika utsikten över Vättern och känna den friska sjöluften.
Trädgården är väl underhållen och erbjuder gott om utrymme för utomhusaktiviteter och avkoppling. Här kan du njuta av soliga dagar, ha grillfester med vänner och familj eller bara koppla av med en bok medan du lyssnar på vågornas brus.
Detta hus har verkligen allt man kan önska sig när det gäller läge och utsikt. Att ha möjlighet att vakna upp och se den vidsträckta Vättern framför dig är något som få kan uppleva. Tveka inte att ta chansen att bo i denna pärla vid Jungfruviken i Berghalla.

Karta för Sjöbovägen 21

https://www.hemnet.se/bostad/villa-5rum-berghalla-jonkopings-kommun-sjobovagen-21-20107555

Avstånd till vatten: 100

  • Jönköpings kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 56436