Utgångspris: 2.095.000 kr

Beskrivning av Lägenhet Sjöbogatan 5A

  • Antal rum: 2
  • Storlek: 67 m²
  • Byggår: 2005

Välkomna till Sjöbogatan 5A och upptäck denna fantastiska tvåa med en egen ingång och en underbar altan.

Redan när du kliver in genom den solgula entrédörren möts du av en inbjudande hall med vackert klinkersgolv. Köket är välplanerat med funktionella arbetsytor och ger dig direkt tillgång till altanen i en förtrollande österläge där du kan njuta av många timmar i solen. Vidare in i lägenheten finner du ett rymligt vardagsrum med stora fönster som släpper in rikligt med naturligt ljus, samt ett sovrum med en fantastisk walk-in-closet.

Sjöbogatan 5A är belägen i det omtyckta området Torpa, där den vackra äldre bebyggelsen blandas med nyproduktion när Jönköpings nya stadsdel växer fram vid södra Munksjön. Detta är en av få bostadsområden i Jönköping som erbjuder en cykelvänlig resväg hela vägen in till stan, utan några jobbiga backar. För den aktiva finns även den natursköna Munksjön runt hörnet, perfekt för en uppfriskande promenad, löprunda eller ett träningspass i utegymmet. Ta en tur upp till Stadsparken, en plats som tilltalar människor i alla åldrar med sina caféer, lekplatser, grillplatser, djur, minigolf och fotbollsarenan Stadsparksvallen. Dessutom kan du njuta av den imponerande utsikten över staden.

Endast några minuters promenad från Sjöbogatan 5 hittar du både Hemköp och Willys, och Torpa erbjuder även ett brett utbud av charmiga caféer och restauranger där du kan avnjuta god mat och dryck.

Varmt välkomna på visning för att uppleva allt detta själv!

Karta för Sjöbogatan 5A

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-2rum-torpa-jonkopings-kommun-sjobogatan-5a-21286485

Avstånd till vatten: 200

  • Jönköpings kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 55333