Utgångspris: 1 695 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Sjöåkravägen 40B

  • Antal rum: 3
  • Storlek: 72 m²
  • Byggår: 1972

Bankeryd, ett samhälle cirka tio kilometer norr om Jönköping med smidiga buss och tågförbindelser in till Jönköping. Exempelvis så tar tåget in till stan ett par minuter och dess station är placerad på promenadavstånd från lägenheten.

Med fördelaktigt läge på entréplan finns nu en trerummare som väntar på nya människor att åldras med. Smarta kvadrat med möjligheter på längden och bredden, uppåt och nedåt. I dagsläget går tonerna i enkla nyanser, materialen är klassiska och lägenheter är charmig från golv till tak. Bortsätt från dess fina utformning finns här även ett i stort sett nytt badrum med tvättmaskin att njuta av.

Den inbjudande känslan börjar redan på halltröskeln och följer vidare in genom hela bostaden. Från balkongen kommer man rakt ut till den egna lilla uteplatsen som gränsar mot en stor gräsyta. Perfekt för grillkvällar, sollapande eller bollspel med barnen. Dessutom gör söderläget att solens strålar hittar in i stort sett hela dagen. Sovrummen ligger intill varandra och sömnen är inget man behöver bekymra sig över med det lugna läget som erbjuds. Praktisk förvaring i form av garderober står utplacerade och redo runt om i bostaden och som rymmer allt vad flyttkartongerna än kan tänkas innehålla. Skulle garderobsförvaringen inte räcka till finns både en klädkammare och förråd i trapphuset.

Vardagsrummet angränsar till både köket och balkongen. Ett stort rum där du får plats med såväl soffa som matsalsmöblemang. Här finns gott om utrymme för vänskapskretsen att husera på under fredagsmiddagen likt som vid Söndagens seriemaraton framför tvn. Köket är funktionellt och det finns stuvutrymmen, gott om ytor för köksbestyr och matplats för fyra-fem sittande utan att det blir trångt. Maskinellt är köket utrustat med fina vitvaror där de flesta har byts ut de senaste åren.

Som medlem i föreningen får man tillgång till flera gemensamma byggnader och lokaler. På gården finns en nyrenoverad tvättstuga utrustad med tvättmaskin och torktumlare. I området finns en föreningslokal för medlemmar att nyttja. Det finns även cykelrum samt gästrum att tillgå. Inga åtaganden, skötsel är bortlejt.

Bankeryd är strösslat med en rad olika utflyktsorter och friluftsanläggningar tätt inpå vartannat. Fotbollsanläggningar, idrottsplatser, Attarpsbadet, Oset och mycket annat. På kort promenadavstånd finns en av Bankeryds vackraste stränder, ett populärt utflyktsmål för såväl gammal och ung där man gärna spenderar sina varma sommardagar eller tar ett uppfriskande kvällsdopp efter en stressig arbetsdag.

Karta för Sjöåkravägen 40B

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-3rum-bankeryd-sjoakra-jonkopings-kommun-sjoakravagen-40b-21329619

Avstånd till vatten: 450

  • Jönköpings kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 56431