Utgångspris: 2 250 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Sjöåkravägen 34 A

  • Antal rum: 4
  • Storlek: 105 m²
  • Byggår: 1970

Denna gavellägenhet med fönster i tre väderstreck erbjuder en harmonisk och ljus atmosfär vilket skapar en öppen och inbjudande känsla. Lägenheten är genomgående väl underhållen.

Lägenheten är bra planerad med rymligt vardagsrum med plats för hela familjen och vänner. Sovrummen är placerade på ena sidan och sällskapsytor på den andra, vilket ger en tydlig uppdelning av privatliv och sociala utrymmen. De två badrummen, varav det ena renoverades helt 2020 med klinkergolv och helkaklade väggar, erbjuder bekvämlighet och modernitet. Det andra badrummet är bl a utrustat med tvättmaskin. Hallen erbjuder bra plats för klädavhängning och andra prylar.

Köket är en höjdpunkt i lägenheten och renoverades i samma veva som det ena badrummet, i en behaglig grå nyans. En öppning togs upp till vardagsrummet för att skapa en mer öppen planlösning och integrera köket och vardagsrummet. Köket är fullt utrustat med moderna apparater och har även en vinkyl för vinälskaren.

En stor och härlig inglasad balkong sträcker sig från vardagsrummet till ett av sovrummen, med dubbla utgångar för bekväm åtkomst. Det är en perfekt plats att njuta av frisk luft och vacker utsikt i alla väder.

Föreningen som lägenheten tillhör präglas av stabilitet och god ekonomi, vilket ger en trygg boendemiljö. Månadsavgiften inkluderar värme och vatten, samt parkeringsplats och kostnader för TV/internet, vilket gör boendet både bekvämt och kostnadseffektivt. Den indirekta nettoskuldsättningen är 0 kr.

Sammanfattningsvis är denna lägenhet på Sjöåkra i Bankeryd ett perfekt val för den som söker en välplanerad och harmonisk bostad med närhet till natur och samtidigt med alla stadens bekvämligheter inom räckhåll. Med en kort promenad når du Bankeryds centrum med mataffärer, vårdcentral och tågstation. I närområdet finns också skolor, förskolor, badplats och det vackra naturområdet Vidablick.

Karta för Sjöåkravägen 34 A

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-4rum-bankeryd-jonkopings-kommun-sjoakravagen-34-a-21310118

Avstånd till vatten: 550

  • Jönköpings kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 56431