Utgångspris: 1 900 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Sjöåkravägen 115

  • Antal rum: 3
  • Storlek: 80,5 m²
  • Byggår: 1978

Äntligen ges nu möjligheten att förvärva ett charmigt och bekvämt bostadsrätts radhus i eftertraktade Brf Hembo! Ett idealiskt och mycket bekvämt alternativ till villan, men med bostadsrättens alla fördelar.

Radhuset, som är fördelat på ett plan, har en väl genomtänkt planlösning som maximerar varje kvadratmeter. Det erbjuder ett rymligt kök, ett generöst vardagsrum, två ljusa sovrum, ett badrum, och rikligt med förvaringsutrymmen. Vänligen notera att bostaden har ett visst renoveringsbehov, vilket ger dig en fantastisk möjlighet att skapa ditt drömhem.

Området Sjöåkra har ett perfekt läge med närhet till Bankeryds centrum, där du finner affärer, banker och all nödvändig service. Omgivningen bjuder på fantastiska promenadstråk, badplatser vid Vättern och den idylliska Domsands hamn med dess inbjudande sandstrand inom bekvämt räckhåll.

Brf Hembo är en attraktiv och stabil förening med mycket låg belåning, utmärkt ekonomi och låga avgifter. Området är särskilt barnvänligt och helt fritt från biltrafik, vilket skapar en trygg miljö för hela familjen.

För mer information och visningsbokning, vänligen kontakta ansvarig fastighetsmäklare Eveline på [email protected] eller ring 073-501 13 12.

Karta för Sjöåkravägen 115

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-3rum-bankeryd-jonkopings-kommun-sjoakravagen-115-21339594

Avstånd till vatten: 250

  • Jönköpings kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 56431