Utgångspris: 2 695 000 kr

Beskrivning av Villa Sirapsgatan 8

  • Antal rum: 3
  • Storlek: 81 m²
  • Byggår: 2023

Nyproducerat parhus i Norra Viken, Kvarteret Havsbrisen nu till salu! Detta boende är precis färdigställt och söker nu sin första ägare som kommer skapa ett härligt hem eller sommarboende på Öland.

Här bor man på badrocksavstånd ner till underbara Kalmarsund, längs strandpromenaden som leder in till Mörbylånga Hamn och trevligt centrum. Det finns både mysig badplats och fina ytor till att vistas en härlig dag på Öland. Ytterligare en fördel att området ligger endast ca 15 min ifrån Ölandsbron.

Huset erbjuder en social planlösning där vi direkt välkomnas in i kök och vardagsrum med härligt ljusinsläpp. Hallen har också fin förvaring med garderob och stora klinkerplattor. Köket är välutrustat och stilrent med rostfria vitvaror samt stänkskydd med kakel. Havsutsikt från köksfönstret. Från vardagsrummet har vi utgång till trädgården och altanen på den trevliga baksidan. Två bra sovrum med garderober, ett snyggt helkaklat duschrum med tvättmaskin och torktumlare samt en extra gäst-WC. Kommunalt VA och Fiber inkopplat. Möjligt med billigare bolån på banken tack vare B-klass på energideklarationen (låg förbrukning).

Praktiskt, modernt och ekonomiskt hus med fina möjligheter till låga driftkostnader i framtiden. Även parhuset vägg i vägg med detta är till salu! Varmt välkomna att kontakta oss för mer info!

Karta för Sirapsgatan 8

https://www.hemnet.se/bostad/villa-3rum-morbylanga-morbylanga-kommun-sirapsgatan-8-21295695

Avstånd till vatten: 200

  • Mörbylånga kommun
  • Kalmar län
  • Postkod: 38650