Utgångspris: 2 095 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Silkesvägen 14A

  • Antal rum: 3
  • Storlek: 79 m²
  • Byggår: 2021

Upptäck ett hem som erbjuder både komfort och gemenskap i denna lilla och familjära förening, där både unga och äldre bor, ensamstående som familjer. Här bor du nära naturen, en golfbana, ICA, en stor lekplats och förskola – allt för en bekväm vardag.

Din nya bostad, Silkesvägen 14A, ligger på en hörntomt på bottenplan med en anslutande, välskött gräsmatta som nuvarande ägare tagit väl hand om. På insidan möts du av en rymlig hall med skjutdörrsgarderob och en inredd klädkammare som kan användas som extra förråd eller ett praktiskt hemmakontor.

En av höjdpunkterna med denna bostad är den stora uteplatsen i söderläge. Den är utökad och plattsatt, med gott om utrymme för både sittgrupp och grill, perfekt för sociala tillställningar. Den direkt anslutande gräsplätten på cirka 150 m² är en idealisk plats för studsmatta eller andra utomhusaktiviteter, och du har friheten att sköta om denna yta själv.

Det fina och väl tilltagna köket har ljusa skåpsluckor och en ljusgrå bänkskiva. I anslutning till köket, framför stora fönster, finns plats för ett stort matbord där hela familjen kan samlas. Sällskapsrummet har en lagom öppen planlösning där en stor soffa, fåtöljer och tv enkelt får plats, vilket skapar en inbjudande miljö för både avkoppling och umgänge.

Bostaden har två sovrum som ger dig många möjligheter. Det första sovrummet har en stor 3 meter skjutdörrsgarderob, medan det andra rummet kan användas som barnkammare, extra sovrum, läsrum eller kontor, beroende på dina behov. Badrummet och tvättstugan är helkaklade och utrustade med både dusch, tvättmaskin och torktumlare, samt har handdukstork och golvvärme för din bekvämlighet.

Utöver de bekvämligheter som bostaden erbjuder, finns det även stadsfiber med många operatörsval för snabbt internet. En parkeringsplats ingår i avgiften och föreningen har dessutom två besöksparkeringar. Till varje lägenhet hör ett förråd i en anslutande byggnad, och det finns även ett gemensamt förråd för cyklar, barnvagnar och andra saker. Gräsklippare, trimmer och andra verktyg finns tillgängliga för de boende. En återvinningsstation finns också på området.

Förvaltningen av föreningen sköts av HSB, som ansvarar för både teknisk och ekonomisk förvaltning, vilket ger dig en trygg och välskött boendemiljö.

Flytta in till BRF Karlssons Äng och upplev ett boende där både lägenhetens interiör och omgivningens bekvämligheter är skapade för att ge dig en harmonisk och funktionell vardag.
Välkommen hem!

Karta för Silkesvägen 14A

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-3rum-karlssons-ang-kalmar-kommun-silkesvagen-14a-21357168

Avstånd till vatten: 1900

  • Kalmar kommun
  • Kalmar län
  • Postkod: 39355