Utgångspris: 1 595 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Silkeborgsgatan 4

  • Antal rum: 3
  • Storlek: 74 m²
  • Byggår: 1960

Till populär och ofta efterfrågad adress vill jag hälsa dig varmt välkommen till Silkeborgsgatan 4.

Du väljer själv om du vill ta hissen, eller trapporna, upp till tredje våningen för att ta klivet in i denna trerummare som med sina 74 kvadratmeter nu letar efter nya ägare. Hallen hälsar er välkomna med öppen famn, där såväl utformning och storlek är uppskattat med goda förvaringsmöjligheter i klädkammare.

Den inre hallen är möblerbar för ytterligare förvaring i byrå eller varför inte en mindre arbetsplats? Köket är nyrenoverat i modern stil och det finns gott om arbetsytor och förvaring. Här inryms in matplats med plats för 4 personer. Direkt från köket når ni bostadens inglasade balkong som blir som ett extra rum på sommaren. Här kan ni njuta av solens strålar från tidig vår till sen höst. Kanske morgonkaffet eller en härlig bok efter en lång arbetsdag. I det rymliga vardagsrummet finns det gott om plats för både soffa och matgrupp vilket blir hemmet givna plats när vänner och familj är på besök! Bostadens två sovrum är rymliga och ligger bra separerade från varandra. Badrummet är är dessutom helkaklat, vad mer finns att önska?

Föreningen består av 72 lägenheter. Varje bostad har såväl ett vindsförråd och ett matkällarförråd. Det finns 41 parkeringsplatser (130 kr/mån), 6 garage (350 kr/mån), och 2 MC-garage. Gemensamma utrymmen såsom cykelrum, tvättstugor med torkutrymmen i båda husen, grovtvätt och barnvagnsförråd. Kabel-TV via Tele 2 och grundutbudet ingår i avgiften. Bredband är tecknas via Telenor

På Silkeborgsgatan 4 bor ni i lugna och lummiga kvarter med promenadavstånd till sjukhuset och Kalmarsundsbadet, Stensö fiskeläge och fina strövområden, skola/förskola, träningsanläggning samt goda kommunikationer som gör det smidigt att ta sig in till city. Med såväl välsorterade matbutiken på Södercentrum, pizzeria, konditori och blomsteraffär runt knuten finns allt inom nära räckhåll.

Jag ser fram emot att träffa er på visningen!

Karta för Silkeborgsgatan 4

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-3rum-sodra-omradet-kalmar-kommun-silkeborgsgatan-4-20454175

Avstånd till vatten: 900

  • Kalmar kommun
  • Kalmar län
  • Postkod: 39243