Utgångspris: 1 650 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Sikvägen 12

  • Antal rum: 2
  • Storlek: 59 m²
  • Byggår: 2018

Brf Solsidan gör verkligen skäl för namnet. Du välkomnas hem till vackra vyer över Vättern där solen speglar sig sent in på kvällskvisten. Härlig utsikt ramar in lägenheten på ett sällsynt sätt och Vättern utlovar ett skådespeleri med ständiga skiftningar över vattenytan, här missar ni inte en sekund av vad väder och vind hittar på över sjön.

Vätterutsikt i fint samspel med förstklassig interiör garanterar livskvalité. Här väntar fönsterpartier från golv till tak, högkvalitativt kök från HTH, stor inglasad balkong och enstav ekparkettgolv med golvvärme i hela bostaden. Ett boende med attribut som bara riktigt bra bostäder kan stoltsera med. Brf Solsidan är ett av Tositos mest uppskattade nybyggnadsprojekt. Bostäderna i kvarteret kännetecknas av genomtänkta materialval, generös takhöjd om 2,7 meter, modern design och ett hem med fokus på Vätterns närhet.

Läget på Brunstorp ger ett rofyllt och lugnt hem med Vättern och kvällssolen som absoluta höjdpunkter! Ett förvånansvärt smidigt läge med effektiv anslutning till E4, bra bussförbindelser och fina gång- och cykelvägar. På kvällar och helger finns många fina miljöer och gångstråk för motion samt återhämtning. Alldeles nedanför fastigheten finns dessutom flera badbryggor och i närheten ett tempererat utomhusbad.

Föreningen har ett mycket uppskattat taklandskap med bastu, gästlägenhet och stor terrass med plats för många. Under fastigheten finns dessutom garage tillgängligt.

Välkommen till Solsidan!

Karta för Sikvägen 12

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-2rum-brunstorp-huskvarna-jonkopings-kommun-sikvagen-12-21359951

Avstånd till vatten: 100

  • Jönköpings kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 56136