Utgångspris: 1 295 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Sidenvägen 6K

  • Antal rum: 2
  • Storlek: 54 m²
  • Byggår: 2021

Bekvämt belägen på markplan välkomnas du in i denna trivsamma tvårummare på Sidenvägen 6K. Alltigenom möts du av ljusa och fräscha ytskikt som tillsammans med det fantastiska ljusinsläppet från de tilltagna fönsterpartierna skapar en luftig atmosfär. Här erbjuds ett stilrent och bekymmersfritt boende som gör att du kan flytta in direkt.

Första klivet innanför dörren hänförs du av den hemtrevliga känslan, med en inbjudande hall som leder dig direkt vidare in till bostadens sociala delar. Där kök och vardagsrum på ett fint sätt flätas samman och blir den naturliga platsen för sammankomster. Köket är stilrent och välutrustat, perfekt för att briljera med middagen för familj och vänner. Under sommarens alla varma dagar öppnar du mer än gärna upp till den egna uteplatsen som varit riktigt uppskattad av nuvarande säljare. Lägg därtill ett sovrum med plats för större säng och ett helkaklat badrum med egna tvättmöjligheter. Dessutom finns möjlighet till egen parkeringsplats för 300 kr/månad.

Här bor du i ett av Kalmars nyaste bostadsområde Karlssons äng omgivet av grönska. Läget är trivsamt och lugnt med närhet till allt som vardagen kräver, med välsorterade livsmedelsbutiker och annan service, mysiga promenadstråk och goda kommunikationer som gör det smidigt att ta sig in till city.

Karta för Sidenvägen 6K

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-2rum-karlssons-ang-kalmar-kommun-sidenvagen-6k-21282241

Avstånd till vatten: 1900

  • Kalmar kommun
  • Kalmar län
  • Postkod: 39355