Utgångspris: 1 495 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Sidenvägen 6H

  • Antal rum: 2
  • Storlek: 62 m²
  • Byggår: 2020

Med hiss direkt från markplan tar du dig bekvämt upp till tredje plan där denna välplanerade tvårummare är perfekt belägen på ostört gavelläge. Här genomsyras bostaden av moderna bekvämligheter som på ett vackert sätt kombineras med den ljusa interiören och det vackra ljusinsläppet som tillsammans skapar en tidlös känsla samt hög boendekvalitet.

Bostadens sociala planlösning mellan allrum och kök blir den naturliga platsen för umgänge, där plats finns för såväl större matgrupp som soffhörna. Stilrent och välutrustat kök med goda arbetsytor samt förvaringsmöjligheter som står redo för alla spännande matlagningsäventyr med familj och vänner. I direkt anslutning till köket når du den fantastiska balkongen som ger dig förstaparkett för att kunna blicka ut över alla de vackra solnedgångarna som komma skall. Bostaden bjuder dessutom på ett rymligt och lättmöblerat sovrum med goda förvaringsmöjligheter i garderober. Badrummet är helkaklat med egna tvättmöjligheter som förenklar vardagsbestyren.

På trivsamma Karlssons Äng bor du på lugnt läge med närhet till allt som vardagen kräver, såsom grönskande omgivningar med vackra promenadstråk, bra serviceutbud och goda kommunikationer som gör att det är smidigt att ta sig in till city.

Hjärtligt välkomna på visning!

Karta för Sidenvägen 6H

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-2rum-karlssons-ang-kalmar-kommun-sidenvagen-6h-20690935

Avstånd till vatten: 1900

  • Kalmar kommun
  • Kalmar län
  • Postkod: 39355