Utgångspris: 675 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Semestervägen 20 – Stuga C1

  • Antal rum: 3
  • Storlek: 26,2 m²
  • Byggår:

Ett tryggt och lättskött fritidsboende med lugnt läge nere vid Kalmarsund och jordbrukslandskapet. Här finns det optimala fritidsboendet i bostadsrättsform. Detta är ett villkorslöst boende där du kommer och går som du själv vill. Föreningen ansvara för det yttre underhållet och gräsklippning. Här kan man verkligen njuta av en kravlös semester.

Stugan ligger i första raden mot Kalmarsund med ett fritt hörnläge med en enastående utsikt. Här njuter du av fantastiska solnedgångar från den takskyddade altanen. Stugan har en öppen planlösning med sällskapsyta, matplats och trinettkök allt i ett samt två rum. Utifrån den takskyddade altanen nås stugans dusch och toalett med ny varmvattenberedare (2021) samt utbytt toalettstol (2023). Stugan målades om utvändigt 2022 och alla fönster samt ytterdörrar byttes ut 2023.

Det här är ett fritidsboende till ett pris du annars bara kan drömma om!

Här får ni ett attraktivt läge, strandnära vid en campingplats. När du inte själv nyttjar stuga kan du hyra ut den via campingen och du tjänar pengar på att inte ens vara där.
Inom campingen finns en välsorterad sommarbutik med ett stort utbud av varor för vardag och fest. På Eriksöre camping finns något för alla, stora områden att röra sig på och som en av Sveriges få hundvänliga campingområde erbjuds en agilitybana nere vid havet för de besökande hundarna.

Stugan är inte uthyrd under 2024!

Karta för Semestervägen 20 – Stuga C1

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-3rum-eriksore-morbylanga-kommun-semestervagen-20-stuga-c1-21323624

Avstånd till vatten: 200

  • Mörbylånga kommun
  • Kalmar län
  • Postkod: 38693