Utgångspris: 1.895.000 kr

Beskrivning av Lägenhet Scheelegatan 13B

  • Antal rum: 2
  • Storlek: 66 m²
  • Byggår: 1935

Varmt välkomna till Scheelegatan 13B, en ljus och elegant bostad där varje kvadratmeter är utformad med omsorg och stil. Hemmet präglas av ljusa ytskikt, bevarade brädgolv och höga fönster med djupa fönsternischer, här kan man njuta av härlig rymd och ett fint ljusflöde.

Läget ger dig omedelbar närhet till Högskola, flera restauranger och övrig service du behöver i din vardag.

Välkomna in! I hallen ges plats för att förvara ytterkläder och skor i praktisk garderob vilket håller entrén snygg och välorganiserad. Vidare in i lägenheten återfinns ett uppdaterat kök med fina ytor för både matlagning och socialt umgänge. Här finns goda förvaringsmöjligheter i lådor och skåp. I köket ges plats för stort matbord framför fönster med riktigt trevlig vy mot föreningens innergård med förmiddagssol. Vardagsrummet möter upp med härlig rymd och det första som fångar din uppmärksamhet är de imponerande höga fönsterna som släpper in naturligt ljus och ger rummet en unik karaktär. Den generösa ytan gör att man får plats med både soffgrupp och matsalsbord. Vidare finns ett väl tilltaget sovrum i sober färgsättning som inbjuder till avkoppling, här erbjuds gott om plats för både säng och förvaringsmöjligheter. Dessutom ges yta för skrivbord, vilket ger dig möjligheten att skapa en arbetsplats eller kreativ hörna. Därtill finns ett helkaklat badrum i stilrent utförande.

En mysig och insynsskyddad innergård med grusbeläggning och en gräsplätt med gemensamma sittmöbler är ytterligare fördel med detta boende. I föreningens byggnad ligger Olgas Crêpes & Gelato där man smidigt kan köpa fika eller lättare lunch.

Här bor man med närhet till mataffärer, flera mysiga caféer, restauranger, butiker och lördagarnas torghandel. Med en kort promenad når du även Jönköpings citykärna med allt man kan tänkas behöva samt närhet till Högskolan för den som studerar. I närområdet finns även fina promenadstråk och grönområden, här har man närhet till både Friaredalen, Jönköpings Stadspark och Munksjöpromenaden. I området erbjuds även goda kommunikationer med både buss, bil och till fots eller med cykel, busshållplats finns tillgänglig strax utanför dörren.

Varmt välkomna på visning!

Karta för Scheelegatan 13B

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-2rum-soder-jonkopings-kommun-scheelegatan-13b-21279555

Avstånd till vatten: 450

  • Jönköpings kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 55332