Utgångspris: 1 595 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Scheelegatan 13A

  • Antal rum: 1
  • Storlek: 44 m²
  • Byggår: 1935

Välkommen till Scheelegatan 13A!

Oavsett om det är dags att skaffa sig sitt första egna boende, eller om det är studier som stundar så är det här en lägenhet som med all sannolikhet kommer bocka av det mesta på din kravlista. Den är luftig, charmant och lättmöblerad. För att vara en enrummare är dessutom kvadraten väl tilltagna och köket är rätt mycket större än ett genomsnittligt lägenhetskök. Under de senaste åren har lägenheten genomgått en rad förbättringar och renoveringar, varför bostaden håller en genomgående god standard med stilrena material- och färgval. Här finns förvisso utrymme för personliga anpassningar, men för den som vill så går det att flytta rakt in utan att behöva ombesörja kostsamma renoveringar.

Läget är förstklassigt intill kvarterets huvudgata, Klostergatan, med ”allt” utanför dörren. Området omkring Söder behöver ingen närmre presentation, utan här finns goda möjligheter för den som tycker om att unna sig. Kvarteret erbjuder personliga butiker, restauranger, cafér och matbutiker. Även närhet till grönskande parkmiljö samt Jönköping citys utbud bara några kvarter bort. Att bo på söder är lite som att bo i ”en stad i staden”.

Välkommen till Scheelegatan 13A, här presenteras en bostad med utmärkta förutsättningar för att uppleva det bästa av Jönköping.

Karta för Scheelegatan 13A

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-1rum-torpa-soder-jonkopings-kommun-scheelegatan-13a-21306468

Avstånd till vatten: 450

  • Jönköpings kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 55332