Utgångspris: 4 395 000 kr

Beskrivning av Villa Såvägen 4

  • Antal rum: 6
  • Storlek: 178 m²
  • Byggår: 2023

Drömmer du om ett helt nytt hus men har inte vågat ta steget att bygga? Nu har du chansen! En nybyggd villa med ljusa rum och öppna ytor i barnvänligt och naturnära område. Ekparkett i alla rum, appstyrd belysning med infällda spotlights, bubbelbadkar, walk-in-closet och lättskött trädgård med härligt trädäck. Låga driftskostnader tack vare moderna system. Befriad från fastighetsskatt de närmaste fem åren.

På husets framsida är trädgården utformad för att vara lättskött. Marksten varvas med dekorativ sjösten och två mindre stenkantade rabatter. Vi stiger in i den rymliga hallen som direkt övergår i en öppen planlösning med vardagsrum och kök. Köket är stort och ljust med vita luckor och stora arbetsytor i form av bänkskivor i ek. Fönstersmygar i ek, ekparkett och infällda spotlights i tak är genomgående i hela huset.

Intill köket finns groventrén med utrymme för garderober eller annan förvaring. Från groventrén når vi intilliggande gästtoalett med kakel och klinker, tvättmaskin och torktumlare. I den här delen av huset finns också ett mindre sovrum som är perfekt som hemmakontor eller gästrum. Vidare från vardagsrummet når vi det generöst tilltagna badrummet med stort bubbelbadkar och dusch med glasväggar. Golv och väggar består av exklusivt kakel och klinker och här finns stora utrymmen för ytterligare möblering. Intill badrummet ligger det största sovrummet men en walk-in-closet. I den här delen av huset finns tre sovrum till i varierande storlek, samtliga med ljus och luftig känsla.

Från köket tar du dig ut på baksidan där ett härligt trädäck löper längs hela husets längd. En generös gräsmatta inbjuder till lek eller kanske en trädgårdsfest. Garage med fjärrstyrd port och separat förrådsdel ger bra förvaringsmöjligheter.

Den här villan erbjuder en fantastisk möjlighet för dig som vill ha ett helt nytt hus med exklusiv känsla utan att själv behöva vara inblandad i en byggprocess. Här i ett av Nybros nyaste villaområden finns en nybyggd förskola. Ytterligare en förskola och skola f-6 finns i närområdet, samt busshållplats och matbutik. Alldeles intill bostadsområdet ligger Svartbäcksmåla naturreservat som erbjuder aktiviteter året runt. Vad sägs om vandringsleder, löparspår, mountainbikeleder, längdskidspår och slalombacke? Mer om detta på https://svartbacksmala.se/

Via ett väl utbyggt gång- och cykelnät når du skola, matbutik och Nybro centrum med tåg- och busstation, salutorg, fler butiker, restauranger och övrig service. Med bil tar du dig på 30 min till Kalmar och en timme till Växjö, vilket ger goda möjligheter till arbetspendling.

Välkommen att höra av dig!

Karta för Såvägen 4

https://www.hemnet.se/bostad/villa-6rum-hanemala-nybro-kommun-savagen-4-20550456

Avstånd till vatten: 2200

  • Nybro kommun
  • Kalmar län
  • Postkod: 38239