Utgångspris: 4 275 000 kr

Beskrivning av Villa Saras väg 1

  • Antal rum: 5
  • Storlek: 135 m²
  • Byggår: 2004

När vi letar efter vårt drömboende har vi ofta en lista med kvalitéer vi värdesätter, från början är det krav, som sakta skalas ned lite i taget. Det perfekta boendet finns kanske inte? Det gör det, jag har hittat det och erbjuder det nu till dig som söker en modernt renoverad och påkostad enplansvilla i Färjestaden med ett bra läge! Det är med stor glädje jag berättar om solpanelerna från 2023, dubbelgaraget med automatiska portar, hörnläget med insynsskyddad tomt, fruktträden, det magiska köket och planlösningen. Här har inget lämnats åt slumpen, Varmt Välkommen på visning av Saras väg 1, det här vill du inte missa!

I familjevänliga kvarter hittar vi denna trevliga villa, det härliga hörnläget med insynsskyddad baksida i sydväst, stor altan delvis under tak och den genomtänkta planlösningen passar både par och den lite större familjen! Tomten är rofylld och lättskött med robotgräsklippare, här finns även utrymme för vidareutveckling. Bostadshuset är 135 kvadrat och rymmer stort kök med matplats, allrum, vardagsrum, tre sovrum, klädkammare, tvättstuga med intilliggande förråd/klädkammare och både badrum och gästtoalett! Genomgående för fastigheten är fina ytskikt, bra ytor och känslan om ett väl omhändertaget hem. Låga energi-kostnader, elbils-laddare och kvalitéer som genomgående golvvärme och kamin är också något ni kan bocka av här!

Läget erbjuder det mesta, här har vi härlig natur, kort promenadavstånd till Kalmarsund med strand och badbrygga samt all den service Färjestaden erbjuder i form av butiker, restauranger, kommunikationer, skola och caféer. Här är en plats att kalla hem, välkommen på visning!

Karta för Saras väg 1

https://www.hemnet.se/bostad/villa-5rum-farjestaden-morbylanga-kommun-saras-vag-1-21321685

Avstånd till vatten: 600

  • Mörbylånga kommun
  • Kalmar län
  • Postkod: 38634