Utgångspris: 3.500.000 kr

Beskrivning av Radhus Sannelundsgatan 28

  • Antal rum: 5
  • Storlek: 120 m²
  • Byggår: 1964

En gata där det varit väldigt få försäljningar. Få försäljningar brukar betyda att de som bor i husen trivs och bor länge, något som är lätt att förstå. Sannelundsgatan är en lugn återvändsgata som ansluter till grönska. Det är promenadavstånd till såväl skolor, förskolor, parkmiljö och affärer. Dessutom erbjuder de flesta husen utsikt över såväl stad som sjö. Hus nummer 28, som vi fått förtroende att förmedla, är ett hörnhus längst in vid vändplatsen. Det gränsar mot grönområdet utanför och dess södervända trädgård är helt insynsskyddad. På entréplanet finns två sovrum, vardagsrum, badrum, tvättstuga och ett kök. Här finns även ett kallförråd som vetter mot trädgårdssidan. Ett förråd som flera som bor här gjort om till groventré.

En trappa upp finns vardagsrum nummer två, en toalett och ytterligare ett sovrum. Dessutom bjud här på en strålande fin utsikt över Vättern, bara det värt en hel del. Huset har redan idag en fin planlösning men det som är så spännande är att den går att förädla till något ännu bättre. Exempelvis kan här byggas groventré. Man kan slå ihop tvättstuga och badrum och bygga ut köket mot matplatsen. Det finns mycket att hitta på för att modernisera, förändra och förbättra. Grunden är bra, läget är super och området lugnt och trivsamt.

Vi på Bjurfors förbereder just nu försäljningen. Fler bilderm protokoll och information kommer inom kort. Är du nyfiken? Hör av dig till ansvarig mäklare.

Karta för Sannelundsgatan 28

https://www.hemnet.se/bostad/radhus-5rum-skankeberg-jonkopings-kommun-sannelundsgatan-28-21286327

Avstånd till vatten: 1100

  • Jönköpings kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 55447