Utgångspris: 3 900 000 kr

Beskrivning av Villa Sångarvägen 17

  • Antal rum: 5
  • Storlek: 114 m²
  • Byggår: 2020

Wow säger vi här på kontoret!

Här har nuvarande ägare och säljare byggt och skapat ett drömhem. Vi vill liksom redan nu gå händelserna i förväg och gratulera köparen till ett mycket fint hus! Bo här permanent eller gör som säljarna, använd det till fritidshus. Här njuter du på riktigt av kvalité rakt igenom och här får ni plats många. Hela fyra sovrum, vardagsrum i öppen planlösning med matplats och kök. Här finns en effektiv kamin som skapar skön värme och trivsel. Grundvärmen sköts via effektiv luft/vattenvärmepump kopplad till vattenburen golvvärme. Anslutet till fiber/stadsnätet. Snyggt badrum med dusch och tvätt.

Sol och grillaltan delvis under tak och med många soltimmar, ett härligt utespa finns här också. Stor tomt med gott om plats för att spela, leka och trivas. Lättskött är den också, robotgräsklipparen ser till att gräsmattan är perfekt. Gäststuga och förråd. Mycket kort promenad ner till havet och flera olika typer av badplatser, du finner din favorit redan i sommar!

Kör över bron till Oknö och känn lugnet, hur axlarna automatiskt ”åker ner en bit” när känslan av fritid och ledighet, infinner sig i hela kroppen.
Varmt välkommen till Sångarvägen 17 på paradisön!
Välkommen att ta kontakt med Michael Sjöholm eller Nina Beermann!

Karta för Sångarvägen 17

https://www.hemnet.se/bostad/villa-5rum-okno-monsteras-kommun-sangarvagen-17-21343954

Avstånd till vatten: 250

  • Mönsterås kommun
  • Kalmar län
  • Postkod: 38392