Utgångspris: 1 775 000 kr

Beskrivning av Villa Sandstigen 14

  • Antal rum: 4
  • Storlek: 100 m²
  • Byggår: 1969

Välkommen till Sandstigen 14 – Enplanspärla belägen vid sista huset på gatan med återvändsgata och omgiven av grönskande omgivning! Denna lummiga fastighet bjuder på en kombination av bekvämlighet, charm och potential.

Enplansvillan erbjuder en boyta om 100 kvm fördelat på 4 rum och kök, där den flexibla planlösningen ger möjlighet till personlig anpassning och skapar utrymme för både vardagsliv och avkoppling. Här finns även en braskamin installerad 2010 (Contura) som sprider en varm atmosfär och skapar mysiga stunder under kyliga kvällar.

Boendet ger er en smidig tillvaro och lättskött leverne. Idag kommer ni uppleva ett planlösning där man har ett kök (med utgång till altanen), stilrent badrum med skifferplattor, gäst-wc, 2 sovrum, vardagsrum, tv-rum samt en tvättstugedel.

Den trevliga utomhusmiljön är väldigt inbjudande. En välskött tomt med isolerad friggebod, utrustad med spotlights, ger extra utrymme och möjligheter för övernattningsgäster, hobbyverksamhet eller förvaring. Det gedigna inglasade uterummet i sydostläge lockar till avkopplande stunder året om med infravärme och öppen spis, perfekt för både sommarens ljumma kvällar och kyliga dagar.

Med en carport med tillhörande förråd finns det goda ytor för både bilar, husbil eller motorcyklar. Omgivningen präglas av en naturnära känsla med närhet till trevliga promenadleder, skolor, apotek, matbutiker och Götaströms golfklubb. Varför inte promenera runt tomten och plocka smakrika svampar, saftiga blåbär och syrliga lingon? Efter plockningen kan ni ta en smidig promenad till en badplats/grillplats utmed Lagan (Nära Göaströms golfklubb), perfekt för ett uppfriskande dopp eller avslappnande stund i solen. Samtidigt finns alla vardagliga bekvämligheter inom bekvämt räckhåll. Med smidiga pendlingsavstånd till både Vaggeryd, Jönköping och Värnamo blir det enkelt att utforska områdets mångfacetterade utbud.

Mäklaren informerar;

– Enplansvilla
– Fiber är indraget
– Luftvärmepump (2020)
– Nytt tak (2010)
– Isolerad friggebod (2010)
– Gavelläge

Det är inte svårt att förstå varför den nuvarande ägaren har trivts här sedan 1975. Läget, läget, läget – i detta fallet är det något man vekligen vill slå en klingande ton för!

Tveka inte att kontakta oss för mer information om denna fastighet där gavelläget sällan kommer ut på marknaden.

Välkomna hem till Sandstigen 14 i Skillingaryd!

Vänligen /
Andreas Johansson
0734 – 13 11 08
[email protected]

Karta för Sandstigen 14

https://www.hemnet.se/bostad/villa-4rum-skillingaryd-vaggeryds-kommun-sandstigen-14-21309496

Avstånd till vatten: 400

  • Vaggeryds kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 56832