Utgångspris: 695 000 kr

Beskrivning av Fritidshus Sandsjön 1

  • Antal rum: 2
  • Storlek: 44 m²
  • Byggår: 1968

Välkommen till denna charmiga fritidsbostad som erbjuder en perfekt kombination av avskildhet och närhet till naturen och sjön där samtidigt det bara är 6km till Vaggeryd och närhet till Jönköping. Här har du möjlighet att njuta av livet på landet med alla bekvämligheter du behöver för en avkopplande vistelse. Altanen med tak har underhållits och kompletteras av ett friliggande och inbjudande trädäck – perfekt för lata sommardagar och sköna grillkvällar. Stugan har el indraget sedan 2001 och det finns även en kamin i vardagsrummet som skapar en mysig atmosfär.

Dusch och vatten fungerar medans avloppssystemet består av en sluten tank. Skalet till stugan är i funktionsdugligt skick och inga skador kan ses men det är äldre. För den som önskar snabb internetuppkoppling finns fiber framdraget till vägen.

Fritidshuset är välplanerat med vardagsrum, sovrum, duschrum, kök och hall och allt är i ett gott skick för ett fritidshus. För parkering finns möjlighet att ställa bilen utmed vägen alternativt att man gör en uppfart på fastigheten. Trots närheten till grannar kan du njuta av lugnet utan att bli störd med den avskilda miljön som är på fastigheten.

Tomtens sydöstra sida gränsar till en bäck, och där kommer det förbli orört och inga nya grannar som kommer upp där. Det ger en naturlig avgränsning som ger en känsla av orörd skog. För praktiska behov finns även ett utedass (sluten tank) och ett förråd. Köket är utrustat med en gasol spis och ugn samt ett kylskåp med frysfack. Under 2025 är det planerat för kommunalt vatten och avlopp ska dras in.

Med ett kort avstånd till badplatsen, stigar i skogen och möjligheten att paddla kanot i närheten, blir detta en utmärkt plats för den friluftsintresserade. Varmt välkommen att upptäcka denna trivsamma stuga där du kan skapa många härliga minnen.

Karta för Sandsjön 1

https://www.hemnet.se/bostad/fritidsboende-2rum-vaggeryd-vaggeryds-kommun-sandsjon-1-21352662

Avstånd till vatten: 200

  • Vaggeryds kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 56791